هر چی میدونم دربارهی ماسک و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه این اخرین مواردی هست که میگم امیدوارم استفاده کرده باشید
اول اینکه ماسک هم اماده داریم و هم خونگی . مشکل خونگی ها اینه که حتی اگر مفید باشن برای همه قابل استفاده نیست مثلا بعضیا میان یه ماسک میگن و برای همه توصیه ش میکنن که قطعا اشتلاهه بعد یه نفر استفاده میکنه و پوستش صدمه میبینه بدتر که این درست نیست
دوم اینکه توقع معجزه نداشته باشید کلا چه خونگی چه اماده ورقه ای و... ماسک یک مکمل هست خیلی خوبه اما معجزه نمیکنه اگر شما پوستت صدمه دیده ، مشکل داره یا مثلا حساس هست . اگر روتین پوستی ضروری (شوینده مناسب ، آبرسان ، مرطوب کننده و ضد افتاب ) و نداری توقع خاصی نداشته باش
خب حالا ماسک خونگی که من توصیه میکنم : روغن نارگیل +جوش شیرین +یک مقدار خیلی کم زردچوبه +یک مقدار خیلی خیلی کم آب لیمو تازه . اگر از زمان اون اب لیمو 40 دقیقه هم گذشته فایده ای نداره نزن . اون ترکیب و میتونی اب لیمو چند قطره هر وقت خواستی استفاده کنی اضافه کنی
خاصیت ضد لک و روشن کنندگی خیلی خوب ، آبرسانی و مرطوب کنندگی داره . بیشتر از 4 دقیقه روی صورت بیشتر نباشه . 3 روز در هفته توصیه میشه ضمنا خاصیت لایه برداری کم هم داره . اگر پوستت حساسه خیلی نزن اینو
حالا ماسک ورقه ای آماده : بهترین ماسکی که الان هست ماسک های بایودنس هستن که خیلی خیلی خیلی خوب و تاثییر گذار هستن شب صورت و که شستین اگر تونر دارید بزنید بعد ماسک و بذارید و بخوابید
اگر تو روز زدید حداقل 4 ساعت بمونه برای پوست های حساس و دهیدراته خیلی عالیه
فقط اینکه توقع نداشته باشین همونطور که گفتم یه ورقه ماسک کار خاصی بکنه اگر روتین نداری و ضد افتاب نمیزنی اگر هفته ای 1 بار حداقل بزنی میتونم بگم نتیجه خیلی خوبی میگیری تا حدودا یک ماه و نیم . اگه میخوای پول خرج کنی فقط همینو بخر
اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم