2777
2789
عنوان

شیر زنده بالا اوردن نوزاد

77 بازدید | 5 پست

سلام دوستان پسرم دوماهشه .شیر زندع بالا میاره پیش دکترم رفته امپرازول میخوره ولی تاثیری نداشته براش و میگه رفلاکس شدید داره به نظرتون ممکنه درمان نشع؟امپرازولو اصلا نمیخوره تف میکنه یا عق میزنه بالامیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیرخشکیه

عزیز من بچم شیر خشکی بود بچگیش شیری ک میخورد چن دقیقه بعدش بالا میورد قطره کولیکز  دادم بهتر شد ولی بالا میورد بعد شش ماهگی درست شد 

دعا میکنم به هرچی تو دلته برسی میشه برا منم دعا کنی؟
عزیز من بچم شیر خشکی بود بچگیش شیری ک میخورد چن دقیقه بعدش بالا میورد قطره کولیکز  دادم بهتر شد ...

میتونی اهورا نی نی هم بدی 

برا من جوری بود ک هرچی خورده بود میومد بالا گهوارش تشکش همه چیش شیر خشکی میشد همیشه رو یه دست بخابونش تا بچه خفع نشه بعد شش ماهگی درست میشع من از چهارماهگی ک بهش کم کم غذا دادم شرو کردم دادم بهتر شد دیگ بعد شش ماهگی کاملا خوب شد

دعا میکنم به هرچی تو دلته برسی میشه برا منم دعا کنی؟
نه شیرخشکیه

ب پهلو بذار همیشه بعد این ک غذا کمکی شروع کنی خوب میشه .

با مشورت دکترش یکم زودتر شروع کن مثلا 4/5

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020