2777
2789
عنوان

خواب.

103 بازدید | 13 پست

بچه هابیاین اسیدترین خواباتونوتعریف کنید🤣✌🏽

خودم خواب دیدم توی رستوران آقای خرچنگ نشستم باب برام همبرگرخرچنگی میاره یه بارم خواب دیدم یه اسباب بازی اختراع کردم احسان علی خانی روش نشسته بازی میکنه🤣

خواب دیدم به جانر خیانت کردم 

اندر منو گرفته ی جایی قراربود با امیر و جانر منو بکشن

ولی در اخر حسن علی نجاتم داد

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

من همیشه خواب میبینم گم شدم و راهم بن بسته

هر جا میرم بسته اس سردرگمم حالم خرابه ک چرا راه رو پیدا نمیکنم

نمیدونم  دلیل این خوابام چیه ک میبینم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین دیشب داشتم ستاره شمالی نگامیکردم بعد که خوابیدم خواب میدیدم منم انگاروسط سریالم باکوزی وصفرداریم میریم ییلدزوبدزدیم بعد یه بز میفته دنبال صفر صفرم براش صدای حییون درمیاره باهم ارتباط برقرارمیکنن منم انقدمیخندم که باخنده صبح ازخواب پاشدم شوهرم هی اصرارمیکرد خواب چی میدیدی میخندیدی گفتم یادم نیس!🤣🤣

خدایاشکرت
کسی دنبالت نمیکنه؟

نه فقط میبینم انگار دارم میرم جایی بعد گم میشم از هر خیابونی ک میرم بن بسته

یا تو صحرا گم میشم راهی به هیجا ندارم

این ۲ سال ک ازدواج کردم ۹۰ درصد خوابام اینه ک گم شدم راه رو پیدا نمیکنم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
واسه نگرانیه زیاده

نمیدونم والا از چبه

ولی فکرمو مشغول کرده