دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 عنوان زبان. 96 بازدید | 14 پست سلام رفقا،به نظرشمابه جزانگلیسی کدوم زبان ،ترکی استانبولی یاایتالیایی رویادبگیرم بهتره؟چون خودم ازبین دوکشورخارجی این دوکشورروبیشتردوست دارم.کدوم برای مهاجرت بهتره بنظرتون؟الان مهاجرت نمیکنم،ولی اگه یه روزمهاجرت تحصیلی کردم بعدازتحصیلم برمیگردم،هیچ جاایران نمیشه..💗امانظرتونوبگید. 1400/09/28 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98971 ایتا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
دخترکروانشناسی عضویت: 1399/12/29 تعداد پست: 3304 ایتالیایی بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال یا ۴۰ سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
زی_زی_گولو_آسی_پاسی عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 306 اگه خودت ترکی به نظرم ترکی استامبولم یاد بگیر خیلی راحته
دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 اگه خودت ترکی به نظرم ترکی استامبولم یاد بگیر خیلی راحته نه بابا من بختیاری ام
دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 اگه خودت ترکی به نظرم ترکی استامبولم یاد بگیر خیلی راحته به نظرشمابرای مهاجرت ترکیه بهتره یاایتالیا؟
دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 آلمان کانادارودوست دارم ولی نمیدونم ب چ زبانی صحبت میکنن
ارامشش عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 715 کانادارودوست دارم ولی نمیدونم ب چ زبانی صحبت میکنن بیشتر انگلیسییه شهری هم هست فرانسوی صحبت میکنن فک کنم کبک
ارامشش عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 715 کانادارودوست دارم ولی نمیدونم ب چ زبانی صحبت میکنن کانادا باید کلا امتیاز بالا باشهبر اساس امتیاز و رتبه بهت اقامت میدنولی آلمان خیلی راحته رفتنش
دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 بیشتر انگلیسی یه شهری هم هست فرانسوی صحبت میکنن فک کنم کبک یعنی انگلیسی یادبگیرم میتونم برم کانادا؟
دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 بیشتر انگلیسی یه شهری هم هست فرانسوی صحبت میکنن فک کنم کبک یعنی انگلیسی یادبگیرم کارتمومه!مرسییی💗🌝
دکترقلبتون مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 389 کانادا باید کلا امتیاز بالا باشه بر اساس امتیاز و رتبه بهت اقامت میدن ولی آلمان خیلی راحته رفتنش عه جدا،زبان آلمان سخته
ارامشش عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 715 یعنی انگلیسی یادبگیرم میتونم برم کانادا؟ تحصیلی اره ولی کاری سن پاین امتیازه. ایلتس داشتن امتیازه..رشته کاریاینجوری امتیازت بالا باشه راحت میری