2777
2789

من خواهرم خییییییلی لک و جای جوش داشت .بی نهایت طوری ک صورتش از خجم لکه و جای شوش قهوه ای تیره بود همیشه هم ناراحت بود تا اینکه از این کرمای معجزه استفاده کردن و واقعا معجزه شده صورتش الان سفیده سفیده بدون یک لکه قهوه ای یا جای جوش . ترغیب شدم بخرم البته لکه ندارم کلا فقط دور چشمم قهوه ای بود اعتماد به نفس نداشتم که کرم نزنم .همیشه کرم میزدم .منم اومدم استفاده کردم حدود یک ماهه پویتم یک درجه روشنتر شده اما تو اینترنت خیلی چیزای بد درمورد این کرم خوندم خییییلی میترسم لطفا راهنمایی کنید کیا استفاده کردن بعد قطع کردنش میگن به شدت صورتت خراب میشه چون از کورتون برا این کرم ها استفاده میکنن

منم چند بار خواستم  از این دست ساز ها بخرم,ترسیدم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولین باره دارم اسمشو از شما میشنوم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔

به هیچ عنوان استفاده نکن خیلی افتضاحه واقعا کرم دست ساز چیه بهتره مطالب علمی رو راجبشون بخونی

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
من اولین باره دارم اسمشو از شما میشنوم

کلا  هر کسی برای خودش میسازه به اسم معجزه میفروشه.   هر فروشنده یه معجزه  داره که با یکی دیگه فرق میکنه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

عزیزم سلام این کرم های شب و معجزه برای افراد بالای چهل سال هست مربی ما می‌گفت استفاده نکنین چون یه موادی داخلشه ک رنگدانه پوست رو از بین می‌برد و سفید میشه و اگر قطع شده بعدا پوست بدتر میشه حالا ک استفاده کردی گذشته از الان مصرفشو‌ قطع کن هر روز ضدآفتاب و آبرسان بزن چون پوست لایه برداری شدید شده اگر ضدآفتاب نزنی لکه میاره از ما گفتن به کرم شب و معجزه اعتماد نکنین من خودم ۱۸سالگی زدم باعث مشکلات پوستی شد برام 

کلا  هر کسی برای خودش میسازه به اسم معجزه میفروشه.   هر فروشنده یه معجزه  داره که با ...

الان رفتم سرچ کردم،ظاهرا لایه بردار خیلی شدید،برای همین لک و جوش و رنگدانه رو میبره و کلی پشیمونی داشته

فعلا به روال سابق کرم دور چشم و آبرسان، ماسک ذغال ادامه میدیم😁😁😁

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
عزیزم سلام این کرم های شب و معجزه برای افراد بالای چهل سال هست مربی ما می‌گفت استفاده نکنین چون یه م ...

نه واقعا دیگه قطعش میکنم . خیلی استرس و نگرانی دارم چون واقعا خودم پوستم هیچ مشکلی نداشت

نه اصلا استفاده نکن مقدار غیر مجاز هیدروکینون که بسیار خطرناک و سرطان زاست درش استفاده می کنن . کلی ترکیبات سرطانزا و بد داره . سراغ چیزای پاکستانی افغانی و بی کیفیت نرید. اگر ترکیباتش خوب بود مجهزترین لابراتورهای دنیا که تاییدیه  FDA دارن از این ترکیبات استفاده می کردن . چیزی رو که علم با تجربه و دانش بهش رسیده دست کم نگیرید . بزرگترین دانشمندان دنیا روی ترکیبات کرم هاشون کار کردن تایید اف دی آ گرفتن و کرمهاشون سالم و موثر هست

نه اصلا استفاده نکن مقدار غیر مجاز هیدروکینون که بسیار خطرناک و سرطان زاست درش استفاده می کنن . کلی ...

درسته واقعا .اما متاسفانه من 1 ماهه استفاده میکنم دیگه کار از کار گذشته خیلی ناراحتم واقعا

کم ب پوستتون‌مواد شیمیایی بزنید دخترا

پسر هارو دیدین چ‌پوستهای خوبی دارن؟

چون کم پوست رو انگولک میکنن، ببینید سلامت یا مریضی کبد در پوست متظاهر میشه، برای داشتن پوست خوب باید کبد رو پاکسازی کنید

روزی ۸ لیوان آب بخوریم

هرشب ویتامین ای بزنیم پوستمون

ی مدت غذای آب پز بخوریم تا سموم بدن دفع بشه

هرچی شکر و شیرینی جات و چربی بیشتر بخورین پوست تیره تر  و لک و جوش میاره،

بجای این کرم های شیمیایی، درست غذا بخوریم و از روغن های طبیعی مثل بادام و کنجد استفاده کنید چ مو چ پوست

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

این کرمها افتضاحه حیف پول.من زدم یه ماه قشنگ وخوب بودم بعد لکهای جدید بزرگتر وپررنگتر اومدن رو صورتم.خدا ازشون نگذره با تبلیغاتشون.یه چیزیم بگم من خودمم میفروختم این کرمهارو .بعدازاینکه دیدم اینجورین همه رو پس دادم دیگه نفروختم چون پولش حرام بود

کم ب پوستتون‌مواد شیمیایی بزنید دخترا پسر هارو دیدین چ‌پوستهای خوبی دارن؟ چون کم پوست رو انگولک می ...

کاشکی یه چیزی کشف بشه اگه روزی ده کیلو شیرینی و کیک  و دسر و بستنی بخوری همش دفع بشه