2777
2789
عنوان

باز شب و دلتنگی💔😭

290 بازدید | 25 پست

خیلییی امشب دلتنگ نامزدمم 😭😭امروز 27 روزه ندیدمش چون سربازه (توعقدیم)

هنوز 18 روز مونده تا تموم بشه😔

خسته شدم دیگه خیلی وابستشم😭😭امشب زنگ زد ازش پرسیدم شام چی خوردی گف هیچی خیلی دلم گرفته بود نتونستم چیزی بخورم 😭😭منم ازون موقع خیلی دلم گرفته

اخ لعنت به این اهنگا که بیشتر اشک ادمو در میاره

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست راستتون رو سره منو نامزدم  ما هیچ حسی ب هم نداریم(:

عقد کردین؟؟ چرا حسی ندارین؟؟

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

تحمل کنید این روزها ی روزی میشن خاطر واسه تون عشقتون پایدار 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
بااجازه امضاتو کپی کردم  چون دقیقا حال منم هست

خیلی سخته🥺😔

منم همسرم نظامیه ماموریته منم دلتنم    

درکت میکنم

الهی عزیزم🥲🥲

درکت میکنم منم تو دوران نامزدیم بود رفت سربازی روزای اول زجر میکشیدم همش گریه میکردم فقط منتظر میشدم بهم زنگ بزنه خیلییی دوران سختیه انشالله به سلامتی تموم میکنه

عزیییییییزم خیلی سخته واقعا🥺

منم عقدم اگ همسرم ۳ روز نبینم میشینم به گریه کردن😅

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

همین الان بهش فکر نکنید ..ادامه ندید تو ذهنتون ..من نخوندم تاپیکتونو اما اکه کسی قسمت شما باشه کسی با چیزی مانع نمیشه 

خود را چو یافتی همه عالم از آنِ توست ...🤍💫https://harfeto.timefriend.net/16405207560579
تحمل کنید این روزها ی روزی میشن خاطر واسه تون عشقتون پایدار 

مرسی عزیزم

همین الان بهش فکر نکنید ..ادامه ندید تو ذهنتون ..من نخوندم تاپیکتونو اما اکه کسی قسمت شما باشه کسی ب ...

قسمتت شده ولی سربازه دلتنگشم