2777
2789
عنوان

اولین کلمه معنی دار بچه شما چی بود؟؟؟در چه سنی بود؟؟واکنش شما ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3101 بازدید | 23 پست
پسراتنبلن پسربرادرم الان یکسال ونیمه هست ولی خیلی خوب نمیتونه حرف بزنه یواش یواش یادمیگرن نگران نباشید
دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز هیچ کلمه مشخصی نمیکه با اینکه 3 سال و نیمش هست عزیزکم البته مشکل پسرک من فرق میکنه
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
پسر من الان سیزده ماهشه...آبه میگه...به غذا هم میگه به به....وقتیم از دور میام میگه بووووووف بمعنیه بوس.....سالی ماهی ییارم میگه کیه وقتی ازش سوال میپرسم هم یا میگه ها یا میگه نه معنی ها و نه رو نمیدونه فکر کنم ولی در جواب شوال میگه.....یکبار فقط مفهومی باباشو صدا کرد و یکبارم منو ولی نینی دوستن باز زبون بچگونه یه عالمه کلمه ردیف میکنه و با ایما شاره حرف میزنه فقط ده روز بزرگتر از پسرمنه.....تاب تاب...مال منه...جیه ...کیه کجا....زندایی،،..توپ ....دد.......ماشین..بستنی...رفت....بیا....بده....بگیر.، وهیلی دیگه کلمه میکه فکر کنم قشنگ تا چند ماه دیگه کامل حزف بزنه. ما پسر من تازه بپای الان اون برسه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
ضفورا جون یه بار دیگه به اون تایپیک سر میزنی اخه هیچی پیغامی واسم نیومده نه تو نی نی سایتم نه تو ایمیلمم لطفاااااااااا عزیزممممممممم
با توکل به خدای مهربونمم ، سال دیگه این موقه هااا همه چی رو به راهه دیگه ایشا...