2777
2789
همه تو بحث شرکت کنید خیلی دوست دارم بدونم
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در 4 ماهگی مطمئناً هیچ بچه ای کلمه معنی دار که متوجه بشه چیه و به کی داره میگه نمیتونه تلفظ کنه . فقط بچه ها در این سنین آهنگ کلمات رو میگن.
درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
منظورم معنی دار وهدفمنده ..نه یک تلفظ بی محتوا که معمولا با با است اونم نه به شکل بابا بلکه بـا بــآ
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
دختر من گفت این چیه ؟؟با اشاره به شی مورد نظر وبه حالت سوالی تو 21 ماهگی
پسربرادرمنم فقط اول فقط میگفت این چییییییه، کیییییه فدات بشم.الانم چندتاکلمه مامان بابا عمه جون عمو اینارومیگه
دوتاسقط داشتم مشکل ایمنی انعقادی ،مورفولوژی کم وتحرک درحدطناب زدن دور خودش:-) لطفا برای بموقع وسالم دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید،خدایا ببخش بهم (اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)آبجی یا داداشه پسرمم تو راهه😍