2777
2789
عنوان

کم کردن وزن

71 بازدید | 11 پست

سلام دخترا کسی هست که با وجود کم کاری تیرویید وزن زیادی با ورزش و رژیم کم کرده باشه؟

چه ورزشی؟

اخه میگن کم کاری تیرویید متابولیسم بدن رو پایین میاره

منم تیروئید کم کارم ده کیلو اضافه دارم نمیتونم رژیم بگیرم همش ضعف و سردرد میشم 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص واسش مصرف میکنی؟که نرمال بشه تیروییدت؟

آره لوتیروکسین

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عالیه که😍میشه بگی چه ورزشی؟و روزی چند دقیقه؟رژیمت چطوره؟

عزیزم هفته ای ۳ بار میرم باشگاه ورزش فیتنس هر بارم ۱ ساعت 

رژیمم همه‌چی‌میخورم ولی ب‌‌ اندازه 

جمعه‌ها‌ هم میرم پیاده روزی 

پوستمم مرتب با روغن نارگیل ماساژ میدم 

روزی ۵ لیوان آب هم میخورم 

وزنمم اصولی اومد پایین و خیلی خوش اندام شدم ۲۰ کیلو کم کردم ۴ ماهه ۵ کیلو دیگه میخوام کم‌کنم🌷 اینکه تیرویید داری و‌وزنت‌ نمیاد پایین‌ کاملا غلطه 🌷 اینو پزشک غدد بهم گفت و مربی باشگاه پس شروع‌ کن‌ من هرکاری کردمو بهت توضیح‌دادم🌷

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
عزیزم هفته ای ۳ بار میرم باشگاه ورزش فیتنس هر بارم ۱ ساعت  رژیمم همه‌چی‌میخورم ولی ب‌‌ اندازه& ...

عزیزم چند کالری در روز مصرف کردین؟

مرسی عزیزممممم😍 واقعا انگیزه گرفتم پس منم شروع میکنم

شروع‌ کن‌ گلم باشگاه هم‌نری مهم‌نیست دوستم اصلا ب باشگاه عقیده ای‌نداره خودش‌تو‌خونه روزی نیم ساعت ورزش میکنه و گاهی پیاده‌روی میره رژیمم‌هرچی دوست‌داری بخور ولی‌ ب اندازه (‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هله‌هوله و کیک و خامه و شکر حذف کن) تغیراتتو بعد ۵ ماه بیین🌷 عالی میشی

عزیزم چند کالری در روز مصرف کردین؟

والا‌گلم من کالری شماری نکردم و از اونجایی ک شکموام به‌خودم سخت‌ نگرفتم رژیم‌خودمو برات مثال میزنم : امروز ناهار من ۱۰ قاشق برنج ۳ قاشق خورشت و نصف سینه‌مرغ و یه کاسه سالاد بود برا‌شام میخوام ۱ تخم‌مرغ آبپز کنم‌با گوجه و خیارشور و ۱ کف‌دست‌نان ( من همه چی میخورم ولی اندازه ) من عاشق ماکارانی ام😂 مثلا ۱ لیوان‌ میخورم پیتزا ۲ تیکه و عالی نتیجه‌گرفتم تازه هر ۲۰ روز به خودم یه وعده جایزه میدم هر چی دلم‌میخواد میخورم😍😂😂😂 برا من ک عالی بود🌷