2821
2789
عنوان

تاپیک جامع کار و کسب درآمد در منزل

2701 بازدید | 126 پست

دوستان خیلیاتون از من سوال داشتید. تو تاپیکا تگم می‌کردین یا درباره کسب درآمد در منزل تاپیک می‌زدین. گفتم خودم یه تاپیک بزنم و دو تا شغلی رو که قبلا تو سایت معرفی کردم معرفی کنم. 

قبلش بگم دوستان، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. اگر سوالی دارید همینجا بپرسید. خودمم سعی می‌کنم جوری توضیح بدم که سوالی نباشه. 

دوم اینکه این تاپیک تبلیغ نیست. هیچ سودی برای من نداره. پولی بابت این تاپیک نمی‌گیرم. صرفا از روی علاقه به خانمای خانه‌دار دارم این موضوع رو توضیح می‌دم. 

سوم منظورم از درآمد مبلغ خیلی بالا نیست. یه درآمد جزئی در حدی که بتونید یه تیکه لباس یا لوازم ارایش در ماه برای خودتون بگیرید و ته کارتتون خالی نباشه. 

چهارم ممنون می‌شم افرادی که درآمد‌های بالا دارن، فخرهاشون تو تاپیک دیگه‌ای بفروشن. 

پنجم هر دوی این سایت‌ها معتبره. کسی هم از شماره شبای سواستفاده نمی‌کنه. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

چه خوب ادامه بده گلم 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

سایت چک آیتول به آدرس irapish.ir این سایت بخش‌های مختلف داره ولی بخش مورد نظر من ثبت پلاکه.

دوربین‌های راهور، عکس پلاک‌های ماشین‌های متخلف رو برای این سایت می‌فرسته. عکس پلاک‌ها در سایت قرار می‌گیره و کاربرها می‌تونن با ثبت شماره و حروف پلاک در کادری که پایین عکس قرار داره، پول بگیرن. پلاک‌ها هر روز قرار نمی‌گیره. بعضی وقت‌ها چند روز پلاک نیست و ممکنه هم گاهی مدام پلاک باشه. به ازای هر پلاک درست ثبت شده، سایت ۱۲ تومن (۱۲۰ ریال) پول می‌ده. شاید مبلغ به نظرتون خیلی پایین بیاد ولی ثبت این پلاک‌ها خیلی آسون و سریعه. به سرعت تعداد پلاک ثبت شده بالا می‌ره. اگه درست و حسابی کنید کار کنید، می‌تونید ماهی ۶۰۰، ۷۰۰ دربیارید.

برای کار کردن در این سایت باید عضو بشید و عضویتتون تایید بشه. تایید عضویت ممکنه ۷۲ ساعت طول بکشه. باید تلفن، شماره ملی و شماره شباتون رو ثبت کنید.

اگه شماره شبا ندارید راحت می‌تونید از سایت بانکتون بگیرید. مثلا سرچ کنید شماره شبای بانک ملی، اونجا شماره حسابتون رو بزنید و شماره شبا بگیرید.

حداقل پرداخت سایت ۲۰هزار تومنه و معمولا اول هر هفته پرداخت می‌شه. یعنی باید ۲۰ هزار تومن پلاک ثبت کرده باشید که پرداختتون انجام بشه.

سایت بخش‌های دیگه هم داره که من خودم به صرفه نمی‌دونم.

irapishe.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت بعدی که درآمدش بیشتره آراد داکه به آدرس araddoc.com این سایت، تولید محتواست. سایت موضوعاتی تبلیغاتی رو به شما می‌ده و شما باید یه متن، ۴۰۰، ۶۰۰ و... واژه‌ای برای اون موضوع بنویسید. متن نباید کپی شده از اینترنت باشه ولی می‌تونید از اینترنت برای فهم بهتر مطلب کمک بگیرید. بعد از نوشتن متن، باید تایید بشه. ممکنه چند روز طول بکشه. بعد از تایید پرداختش سریع انجام می‌شه. برای هر مطلب، چندین کلید واژه تعریف شده که اون کلید واژه‌ها باید حتما توی متن بیاد. بیشترین مبلغی که می‌تونید از یک مطلب به دست بیارید، مبلغ ۱۲هزار تومنه. برای شروع بهتره از مطالب ۴۰۰ کلمه‌ای انتخاب کنید تا دستتون راه بیفته. درآمدی که از اراد داک به دست میاد تا ۳ میلیون تومن در ماه هم می‌رسه. همچنین کانال تل گرامی داره که توش فیلم‌های آموزشی می‌ذاره و با کمک اون می‌تونید راحت‌تر بنویسید. با نوشتن چند مطلب در این سایت دستتون راه میوفته و سرعتتون بالا می‌ره.
برای عضویت در این سایت هم به شماره ملی، خط تلفن و شماره شبا نیاز دارید. 

araddoc.com

دوستان اینا رو بخونید و اگه سوالی داشتید بپرسید. من برم کارهامو انجام بدم و میام و جواب می‌دم. اگه فکر می‌کنید برای کسی مفیده تگش کنید. 

هردوش،ایران پیشه کد میاد ولی تا بیام تایپ کنم برمیگرده صفحه ی قبل

ایراپیشه یه کم عضویتش اذیت می‌کنه. بذار یک ساعت بعد دوباره امتحان کن. فعلا پلاک نیست چیزی از دست نمی‌دی. 

عضو شدم،بعدش چیکار کنم

توی صفحه اصلی موضوعات و تعداد کلمات رو نوسته عزیزم. یه موضوع رو انتخاب کن. ترجیحا ۴۰۰ کلمه‌ای. بعد جزئیات موضوع رو میاره. دوباره انتخاب کن درباره چی می‌خوای بنویسی. مثلا درباره زهر عقرب. توی اینترنت جستجو کن. راجع به مطلب اطلاعات به دست بیار و متنت رو بنویس. 

یکی دوبار بنویسی دستت میاد.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز