سایت چک آیتول به آدرس irapish.ir این سایت بخشهای مختلف داره ولی بخش مورد نظر من ثبت پلاکه.
دوربینهای راهور، عکس پلاکهای ماشینهای متخلف رو برای این سایت میفرسته. عکس پلاکها در سایت قرار میگیره و کاربرها میتونن با ثبت شماره و حروف پلاک در کادری که پایین عکس قرار داره، پول بگیرن. پلاکها هر روز قرار نمیگیره. بعضی وقتها چند روز پلاک نیست و ممکنه هم گاهی مدام پلاک باشه. به ازای هر پلاک درست ثبت شده، سایت ۱۲ تومن (۱۲۰ ریال) پول میده. شاید مبلغ به نظرتون خیلی پایین بیاد ولی ثبت این پلاکها خیلی آسون و سریعه. به سرعت تعداد پلاک ثبت شده بالا میره. اگه درست و حسابی کنید کار کنید، میتونید ماهی ۶۰۰، ۷۰۰ دربیارید.
برای کار کردن در این سایت باید عضو بشید و عضویتتون تایید بشه. تایید عضویت ممکنه ۷۲ ساعت طول بکشه. باید تلفن، شماره ملی و شماره شباتون رو ثبت کنید.
اگه شماره شبا ندارید راحت میتونید از سایت بانکتون بگیرید. مثلا سرچ کنید شماره شبای بانک ملی، اونجا شماره حسابتون رو بزنید و شماره شبا بگیرید.
حداقل پرداخت سایت ۲۰هزار تومنه و معمولا اول هر هفته پرداخت میشه. یعنی باید ۲۰ هزار تومن پلاک ثبت کرده باشید که پرداختتون انجام بشه.
سایت بخشهای دیگه هم داره که من خودم به صرفه نمیدونم.
irapishe.ir