2777
2789
عنوان

باردار

130 بازدید | 9 پست

سلام خانوما من 6 هفته و 6 روزمه از دیروز پهلو و شکمم درد میکنه با استراحت خوب میشه آیا طبیعیه

برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️

من تا آخر بارداری درد داشتم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

طبیعیه عزیزم ولی استراحت کن پله بالا پایین نرو تند تند راه نرو زیاد واینستا بزار بچه خودشو بکشه بالا وگرنه پایین میمونه و دور از جون احتمال سقط هست

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم هفته های اول کمر درد و شکم درد خفیف طبیعیه ولی واسه اطمینان بیشتر یه چکاب برو پیش دکتر ان شاالله که نی نی تو صحیح و سالم بغل می کنی 🙏      

خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏                                   
طبیعیه عزیزم ولی استراحت کن پله بالا پایین نرو تند تند راه نرو زیاد واینستا بزار بچه خودشو بکشه بالا ...

چشم ممنون عزیزم

سلام عزیزم هفته های اول کمر درد و شکم درد خفیف طبیعیه ولی واسه اطمینان بیشتر یه چکاب برو پیش دکتر ان ...

ممنون گلم بودم پیش دکترم بهم شیاف داد 60 تا گفت شبی یکی بزار... ممکنه که به خاطر روزهای پریودم باشه؟ من اگه باردار نبودم باید دیروز پریود میشدم

ممنون گلم بودم پیش دکترم بهم شیاف داد 60 تا گفت شبی یکی بزار... ممکنه که به خاطر روزهای پریودم ...

شیاف خیلی خوبه استفاده کن حتما خواهش میکنم عزیزم 

خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏