eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 عنوان باردار 130 بازدید | 9 پست سلام خانوما من 6 هفته و 6 روزمه از دیروز پهلو و شکمم درد میکنه با استراحت خوب میشه آیا طبیعیه برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️ 1400/09/27 | 18:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maggi عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 33486 من تا آخر بارداری درد داشتم تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
رهاجون۷۷ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 4129 طبیعیه عزیزم ولی استراحت کن پله بالا پایین نرو تند تند راه نرو زیاد واینستا بزار بچه خودشو بکشه بالا وگرنه پایین میمونه و دور از جون احتمال سقط هست به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 من تا آخر بارداری درد داشتم پس طبیعیه برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️
آرمیس۲۰۲۲ عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 704 سلام عزیزم هفته های اول کمر درد و شکم درد خفیف طبیعیه ولی واسه اطمینان بیشتر یه چکاب برو پیش دکتر ان شاالله که نی نی تو صحیح و سالم بغل می کنی 🙏 خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 طبیعیه عزیزم ولی استراحت کن پله بالا پایین نرو تند تند راه نرو زیاد واینستا بزار بچه خودشو بکشه بالا ... چشم ممنون عزیزم برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 سلام عزیزم هفته های اول کمر درد و شکم درد خفیف طبیعیه ولی واسه اطمینان بیشتر یه چکاب برو پیش دکتر ان ... ممنون گلم بودم پیش دکترم بهم شیاف داد 60 تا گفت شبی یکی بزار... ممکنه که به خاطر روزهای پریودم باشه؟ من اگه باردار نبودم باید دیروز پریود میشدم برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️
رهاجون۷۷ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 4129 چشم ممنون عزیزم انشاالله با دل خوش نی نی خوشگلتو بدنیا بیاری به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش
eshgham_am مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 103 انشاالله با دل خوش نی نی خوشگلتو بدنیا بیاری فدات شم ممنون برات کسی رو آرزو می کنم که وقتی دستت زخم شد اون بیشتر دردش بگیره❤️
آرمیس۲۰۲۲ عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 704 ممنون گلم بودم پیش دکترم بهم شیاف داد 60 تا گفت شبی یکی بزار... ممکنه که به خاطر روزهای پریودم ... شیاف خیلی خوبه استفاده کن حتما خواهش میکنم عزیزم خدایا واسه داده و نداده ات شکر 🙏