2777
2789
عنوان

چرا اینجا اینجوریه؟

144 بازدید | 11 پست

انقد راجب بد بودن شوهر و خیانت کتک حرف زدن مادر شوهرو لباس عروس جاریو فلان و فلان حرف زدین کسی میگ میخوام ازدواج کنم میگم خودتو بدبخت نکنیا😑ذهنتیمو از ازدواج بهم ریختین لعنتیاااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید یاد بگیرید چشماتونو قبل ازدواج باز بکنید

تا طرف رو نشناختید عقد نکنید

نشانه های خطر و پرچم های قرمز دوره نامزدی رو نادیده نگیرید

چون در غیر این طورت تهش همین زندگی ها رو تجربه می کنید

اونایی ک با اگاهی، همسر خوب انتخاب کردن از این تاپیکا نمی زنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

خوب تو خودت خوش هاتو میای تعریف کنی نه؟ اینجا هم هر وقت کسی مشکل داشته باشه میگه نمیاد بگه مثلا ای ملت سوهرم امروز منو بوسید یا بهم کادو داد یا فلان فقط تا دعوا میشه عصبی میشن تاپیک میزنن درد و دل میکنن اینه که فکر میکنی زندگیا افتضاحه

والا من ک فعلا سنم کمه ولی خیلی ترسیدم

ترس خوبه، ادم رو هشیار می کنه

فقط نباید بزاری بیش از حد تاثیر منفی روت بزاره و فلجت کنه

اگه دیدی این حالت داره پیش میاد، اینجا کمتر بیا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ترس خوبه، ادم رو هشیار می کنه فقط نباید بزاری بیش از حد تاثیر منفی روت بزاره و فلجت کنه اگه دیدی ا ...

کلا یجوری شده منی ک عاشق بچه بودم میخواستم زودتر ازدواج کنم قید ازدواجو زدم