2777
2789
عنوان

کیا با شوهرشون رابطه عاشقونه ندارن

1343 بازدید | 11 پست

شوهر من خیلیییی به من بی محبته خیلی سرده .فقط برای رابطه منو میخواد.اما از ناز و نوازش و حرفای عاشقونه هییییچ خبری نیست.بهش هم میگم میگه من همینم.تعریف از خود نباشه از لحاظ ظاهر خیلی از اون سرترم و خودم متوجه توجه و نگاه های مردای اطراف به خودم هستم اما افسوس که اونیکه باید نیازهای عاطفی منو ارضا کنه هیچی .خیلی هم بددهنه.رابطه ج خیلی میخواد اما حتی موقع رابطه هم حرفای احساسی نمیزنه و عاشقانه نیست.اهل خیانت هم نیستم اما من هم آدمم.کار میکنم بچه هامم خیلی دوس دارم.ولی شوهرم هر چه قدرم ناز و عشوه زنونه بیام بازم محبت نمیکنه.از اول هم زیاد با محبت نبود و الان هم واسه بچه هاشم وقت نمیذاره فقط خرج میکنه واسشون. دلم خیلی پره.کاش خدا حرفامو بشنوه و کمکم کنه.وقتی خانومای اطرافمو میبینم که با وجود اینکه ناز و خوشگل هم نیستن اما شوهرشون بهشون توجه میکنه خیلی دلم میگیره .ده ساله من منتظرم این محبت قطره چکونی کنه واسم.آدم طلاق هم نیستم چون از بچه هام نمیتونم دل بکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از مردا اینجورین خدایی ولی اگه بازم بهت اهمیت میده و احترام قائله و ارزشتو میدونه خوبه ولی بازم تو بهش یاد بده بگو مثلا محبت نکردن باعث میشه زن دلسرد بشه زده میشه بگو محبت خیلی خوبه داستان تعریف کن مثال بزن خیلی روش کار کن یا براش متن بفرست تو واتساپ بخونه

سلام خانومی

چقدر شوهرت شبیه شوهر منه تمام حرف دل منو زدی منتها با این تفاوت که ما انقدر دعوا کردبم که الان حتی رابطه ج هم نداریم و فقط مثل دو تا همخونه کنار همیم واقعا نمیدونم آیندمون چی قراره بشه