2777
2789
عنوان

امروز به خودم جایزه دادم

524 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها امروز به خودم جایزه دادم  برای اینکه من یک زنم و سزاوار بهترین  حال و خودم باید حالم رو خوب کنم نه اینکه منتظر دیگران باشم ساعت یک رسیدم خونه خودم رو به یک نهار خوب دعوت کردم بدون توجه به رژیم سلامتی وغیره  الان هم می خوام ی چایی لیوانی با شیرینی بخورم   جاتون خالی شما چه طور  به خودتون جایزه می دید اصلا تا به حال به خودتون جایزه دادید برای چیزهای معمولی خیلی معمولی، حداقل هفته ایی یک بار این کار رو انجام بدید البته  پیشنهاد های دیگه ایی هم هست می شه صبح خیلی زود رفت پیاده روی بعد هم یک صبحونه عالی خودتون رو مهمون کنید  ویا هر کاری  پیشنهاد شما چی هست برای هفته بعد 

سوالات کوتاه حقوقی تون رو پاسخ می دم ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم ها باید خودشون حالشون رو خوب کنند ما خانم ها گاهی اوقات خیلی به خودمون ظلم می کنیم یعنی  در الویت بندی خودمون آخریم متاسفانه 

من امروز  شایستگی کلاس دادن شدم رتبه دوم هیچکس به خیالش نیست خودم واسه خودم جشن گرفتم میخوام پ ...

آفرین خانم موفق تو بهترینی 

سلام من واقعا معذوروم وشرمنده از اینکه مزاحمتون شدم..تو تاپیک نیکی خانوم براتون پست گذاشتم نمیدونم دیدین یا نه ولی ترکید...گفته بودین وکیل هستین ومنم بنا به همین دلیل مزاحم شدم...توروخدا اگه وقت کردین یه سر ب تاپیک آخرم بزنین راجب زندگی خواهرم.....بچه هاش خیلی معصومن وگناه دارن........اگه میتونین یکم راهنماییم کنین اجرتون با الله........

من امروز تولدمه قراره بهترین کیکو برا خودم درست کنم دیشبم کلی رفتم برا خودم خرررررید و این حرفا

آفرین بهت خانم تولدت مبارک امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیبت کنه 

@ghazzal73  

تو سزاوار بهترین حالی👆

چون یه زن هستی

خودت حال خودت رو خوب کن

و منتظر نباش کسی به نام مرد دست تو رابگیرد تا حالت خوب شود.....

مثل @آییه ......👆

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

دیگ باهیچی حالم خوب نمیشه

کارهایی که گفتمو نکردی؟!

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌