سلام یکبار به اجبار خانواده عقد کردم و یک ماه بعد عقد جدا شدم.... الانم هشت ساله ازدواج کردم و یه پسر پنج ساله دارم...همسرم دروغگو شدید و پنهان کار هست خیانت کار...دیوونمون کرده بابام میگه یا جدا شو یا برو دیگه اینجا نیا... چیکار کنم خیلی خجالت میکشم برای بار دوم جدا بشم..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خیلی بخشیدم وقیح تر شده چند ماه منو بچمو بخاطر یه زن بیوه که ده سال از خودش بزرگتر رها کرد و رفت بخشیدم با گرفتن حق طلاق برگشتم باز متوجع شدم با اون زنه در ارتباط...اون چند ماهی هم که رفته بود کل زندگیمون برای اون زن به باد داد پولاش ماشینش
هرکاری که فکر میکنی درسته رو انجام بده فقط قبلش ب ده ساال بعد و همه چی ب صورت (منطقی)احساسی نه فقط منطقی فکر کن و ب حرف خانواده و دیگران توجه نکن همه جوانبو بسنج بعد تصمیم بگیر ک زندگی کنی باهاش،یا جدا شی ازش،
طلاق بهترین راه نیس ولی اخرین راهه اگه همه راهو رفته بودی و نشد اونوقت با وجدانی اسوده میتونی طلاق بگیری
و اینو یادت باشه ک تو فقط یبار بدنیا میای و یبار حق زندگی کردن داری پس تصمیمی بگیر ک بتونی خوب و باارامش زندگی کنی