2777
2789
عنوان

طلاق برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 27 پست
خیلی بخشیدم وقیح تر شده چند ماه منو بچمو بخاطر یه زن بیوه که ده سال از خودش بزرگتر رها کرد و رفت بخش ...

اوه اوه چطور باهاش موندی ببخشید ولی موندن با این مرد حماقته و خوار شدن خودت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه چطور باهاش موندی ببخشید ولی موندن با این مرد حماقته و خوار شدن خودت

بله واقعا هم بابام همینو میگه میگه برای خودت ارزش قایل باش بسه دیگه چقدر میخوای خودت و مارو عذاب بدی من تنها ترسم همین که مجدد طلاق بگیرم وگرنه همسرم از چشمم افتاده

بله چندین بار خیانت کرده اتفاقا خیلی هم از من و زندگیش راضیه ولی نمیدونم دردش چیه

چندبار بوده مطمن باش بازهم اینکارو میکنه 

حالم از اون زنایی که زندگی یه نفر دیگ روخراب میکنن بهم میخوره نفرین زن بیچاره پشت سرش همیشه هس منم هریکو بشنوم هزار بار نفرین میکنم احمقا ،خدا نمیگذره اینو مطمنم 

انشاله هرچی صلاحت هس برات اتفاق بیافته

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بله واقعا هم بابام همینو میگه میگه برای خودت ارزش قایل باش بسه دیگه چقدر میخوای خودت و مارو عذاب بدی ...

پدرت درست میگه؛ اصلا به این موضوع مردم فکر نکن همیشه حرف برای گفتن دارن هیچی مهمتر از خودت نیست مگه چند بار به دنیا میای؟! میخوای تا آخر عمرت این حقارتو تحمل کنی و عذاب بکشی! جدا شو و سرتو بگیر بالا  

خیلی بخشیدم وقیح تر شده چند ماه منو بچمو بخاطر یه زن بیوه که ده سال از خودش بزرگتر رها کرد و رفت بخش ...

جدا شو تمام کاری به حرف مردم هم نداشته باش حرف مفت زیاد هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜