2777
2789
عنوان

فقط با حجاب ها بیان 🙏

810 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

این تاپیک فقط و فقط برای خانم های باحجاب زده شده😍

اینجا میخوام یه سری مطلب بگم( از قبل تایپ شده است) برای کسایی که حجاب دارن تا در پوششون تردید نداشته باشن

و اگر شک دارن، شکشون برطرف بشه و به پوششون افتخار کنن☺☺☺

❌ اگر مخالف حجاب هستین، این تاپیک مناسب شما نیست

لطفا از این تاپیک خارج بشین 🙏🙏 ممنون از درک و شعورتون🙏

لطفا بحث نکنید و گزارش نزنین، ممنونم❌

من یکی از آدم هایی ام که همیشه به همه هم میگم، اگر روزی کافر هم بشم، اصلا اعتقادی به خدا هم نداشته باشم

قطعا حجابم رو برنمیدارم!!!

ببین انسان های اولیه که برهنه بودن، کم کم با رشد عقل و پیشرفت تمدنشون برای خودشون لباس درست کردن

همینطور که تمدن ها شکل میگرفت انسان ها هم با رشد شخصیت و عقلشون طی نسل ها یاد گرفتن که پوشش داشته باشن... شما تاریخ هر کشوری رو نگاه کنی میبینی هرجا تمدن قدرتمند و باشکوهی بوده، مردمانش لباس های پوشیده تری داشتن، لباس های تاریخی ایران، چین، اروپا، کره جنوبی و شمالی و.... رو نگاه کنین

تا همین صد سال پیش قبل از مد شدن برهنگی و بی حجابی، همیشه حجاب مهم بوده، در هر کشور و هر تاریخی نشان دهنده ی ارزش و انسانیت بوده

خب حالا بیا بررسی کنیم چرا انسان ها طی نسل ها در هر ملیتی و با هر نژادی به این نتیجه رسیدن که پوشش داشتن از برهنگی بهتره؟

شاید حرف های منو قبلا هم شنیده باشی اما من جواب شبهاتش رو هم میدم 😁

ببین قطعا اینو قبول دارم که مرد ها باید چشماشون رو کنترل کنن و چشم چرانی نکن که تا حد زیاد این موضوع برمیگرده به نحوی تربیت ما مادرها ، ولی خب همیشه هستن انسان های بدی که چشم پاک نیستن

یه عده میان میگن خب اونا تقصیر خودشونه، اونا نباید نگاه کنن، کار اونا اشتباهه

من میگم باشه قطعا اونا اشتباه میکنن ولی خدایی شما وقتی از ماشینت پیاده میشی در ماشین رو قفل میکنی یانه؟؟ با خودت میگی دزدا نباید دزدی کنن، دزدا کارشون اشتباهه؟؟ یا با این که میدونی دزدا اشتباه میکنن، در ماشین رو هم قفل میکنی؟

قطعا همه ی ما احتیاط میکنیم

یه مطلب دیگه که خیلی مهمه، اینه که ، حالا ما میگیم باشه مرد ها همه خودشون چشماشون رو پاک نگه میدارن، ولی پسر بچه ها چی؟؟

عزیزدلم چه بخوایم چه نخوایم، جنس مذکر مثل ما نیست، ما بیشتر نیاز های احساسی داریم ولی اقایون بیشتر نیاز های جنسی دارن

الان به خاطر همین بی حجابی ها و فضای مجازی متاسفانه سن بلوغ پایین اومده، خب اون پسر بچه ی 10 ساله ای که به بلوغ رسیده چی کار کنه؟؟ شما فرض کن پسر خودته، میره بیرون همه

خانمها لباس های چسب و تحریک کننده پوشیدن، چی کار کنه؟؟ اونقدر عقلش کامل نشده که نگاهش رو کنترل کنه، وقت ازدواجش هم که اصلا نیس، میره خود ا ر. ضایی میکنه !!

مخصوصا پسر بچه ها چون هیجانات در اون ها بیشتره خیلی اذیت میشن، بهشون فشار میاد

سلاااام....جان بگووو😁😍

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادامه پست اول 👇👇👇👇👇

ما خانم ها همش میگیم اقایون نگاه نکنن، خب عزیز من ،وقتی تو یه شهر همه ی خانم ها لباس های تحریک کننده بپوشن، مرد ها به کدوم سمت نگاه کنن که خانمی نباشه؟؟

پسر بچه ها چی کار کنن؟؟

واقعا پوشیدن لباسی که تنگ و بدن نما نباشه اینقدر سخته؟؟

واقعا اینکه ما بخوایم لباسی بپوشیم حالا یکم گشاد تر باشه، بدنما نباشه و با یه روسری هم  موهامون رو بپوشونیم ، اذیت میشیم؟؟

خب حالا بریم موضوع رو از یه زاویه دیگه هم نگاه کنیم ☺

حجاب واقعا به نفع خودمون هم هست

شما فرض کن همه باحجاب باشیمگ، حالا منظور من از حجاب فقط چادر نیس، هر پوششی که کامل باشه و تحریک کننده نباشه یعنی حجاب

همسر شما میره بیرون، آدم خوبی هم هست، سعی میکنه به نامحرم نگاه نکنه، حالا حواسش نیس سرشو میاره بالا از یه فروشنده خرید کنه

اگر اون فروشنده خانم با حجاب باشه بهتره یا نه، خیلی آرایش کرده باشه و لباس های زننده پوشیده باشه؟؟

ببین هر مردی حتی بهترین مرد دنیا که فوق العاده کنترل داره رو چشماش وقتی یه زن خوشگل و با اندام عالی ببینه، این میاد تو ذهنش که این دختره چقدر خوشگله ؟؟ حتی ما خانم ها هم این به ذهنمون میاد چه برسه به آقایون

فقط اگه مرد خوبی باشه سریع میاد ذهنشو کنترل میکنه که دیگه به این موضوع فکر نکنه ولی توی ضمیر ناخوداگاهش دیگه شما براش زیباترین نیستی!!

حجاب یعنی هر زنی برای همسرش زیبا ترین و جذاب ترین باشه!!

مگه همه ی ما خانم ها دوست نداریم برای شوهرمون زیباترین باشیم؟؟

باز یه عده میان میگن مردی که زنشو دیده و باهاش ازدواج کرده دیگه حق نداره کسی رو از اون زیباتر ببینه، اگه دقت کنی منم گفتم اگه مرد با شخصیت باشه ذهنشو کنترل میکنه ولی قطعا وقتی همه جا پر از جاذبه های جنسی باشه، جاذبه های جنسی همسرش رنگ میبازه

تازه این در شرایطی هست که مرد آدم خوبیه و خیلی رو ذهنش کنترل داره حالا فرض کن اگر این مرد، آدم خوبی نباشه، چشم چرون باشه و... چه بلایی به سر اون خانواده میاد😢

قطعا که همه ی مرد ها خوب نیستن ولی اگه هر خانمی پوشش رو رعایت کنه، هیچ مردی جز اندام همسر خودش رو ندیده باشه، حتی مرد های بد هم چون جز همسرشون، اندام زن دیگه ای رو ندیدن، عاشق زیبایی های همسرشون میشن حتی اگه همسرشون با معیار های جامعه زشت باشه

این همون چیزیه که خدا میخواد

ادامه پست دوم 👇👇👇👇

ببین ما چرا اومدیم تو دنیا؟؟ چرا نفس میکشیم؟؟ هدفمون از زندگی چیه؟؟

قطعا هدفمون اینه که رشد کنیم، شخصیتمون رو پرورش بدیم

از بذر وجودمون، درختی تنومند بسازیم

الان که برهنگی مد شده ، ما خانم ها به جای اینکه حواسمون به رشد و پرورش شحصیتمون باشه، افتادیم دنبال مسابقه ی زیبایی...

حتی اگه مردی هم نباشه، این برهنگی و معیارهای ساخته شده برای زیبایی، مارو از هدفمون دور میکنه

میگید چرا؟ خوب دقت کنین

تو جامعه واقعا  خانم ها چقدر هزینه میکنن برای آرایشگاه و عمل های زیبایی؟؟ حالا همین خانم هایی که اینقدر به ظاهرشون اهمیت میدن، چقدر هزینه میکنن برای خرید کتاب های مفید و چقدر مطالعه میکنن؟؟

به جای اینکه حواسمون به رشد و پیشرفت شخصیتمون باشه، و تلاش کنیم مثلا کمتر عصبانی بشیم، نحوه ی تربیت بچه مون رو یاد بگیریم و انسان بهتری باشیم و...

همه ی فکر و ذکرمون شده زیبایی

من نمیگم رسیدگی به ظاهر و تناسب اندام بده ، اتفاقا خیلی هم مهمه ولی نباید ما رو از هدفمون دور کنه بلکه باید به ما کمک کنه که به هدفمون نزدیک تر شیم

خدایی پوشیده لباس پوشیدن، طوری که بدن نما نباشه اینقدر سخته؟؟؟

یه روسری سر کردن اینقدر دست و پا گیره که اینقدر از حجاب مینالیم؟؟

به خودمون رحم نمیکنیم به پسر بچه هایی که تازه به سن بلوغ میرسن رحم کنیم

من دیگه حرفی ندارم

مرسی که تا اینجا خوندی رفیق 😀❤

مرسی عزیزم😊

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

بچه ها اگه احساس کردین این مطالب به درد کسی میخوره 

تگش کنین تا اونم بخونه 😁

سوالی هم داشتین درباره حجاب بپرسین، اگه بدونم حتما جواب میدم 😄

حالا چون بچه کوچیک دارم شاید یکم دیرتر جواب بدم ولی سر فرصت به همه جواب میدم

مرسی مهربونا ❤🌹

حیف وقت که این اراجیفو خوندم اینارو یه بچه ده الم میدونه فکر کردم چی میخای بگی حالا

شاید بدونن ولی بعضی ها واقعا نیاز به یادآوری دارن. بعضی ها هم که کلا چرت میدونن این چیزارو که من واقعا واسشون متاسفم‌🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

حیف وقت که این اراجیفو خوندم اینارو یه بچه ده الم میدونه فکر کردم چی میخای بگی حالا

اتفاقا مشکل اینجاست که خانمها تو مسائل ابتدایی در این حد هم موندن و عقل و شعورشون در این حدم قد نمیده وگرنه چیز ساده ایه و رعایت میکردن 

کاربر سال 96 هستم ...

عزیزم

اینجا یه سایت عمومیه 

من در سطحی حرف زدم که بچه ی نه ساله هم بفهمه

ادم های قشر کم سواد جامعه هم بفهمن من چی نوشتم 

شما که دیدین براتون تکراری مطالب، بهتر بود ادامه نمیدادین☺

بازم ممنون که مطالب تکراری رو خوندین 🙏

انسان شاید گاهی نیاز داشته باشه یه سری مطالب فقط براش تکرار بشن

برای همینه که ما پنج نوبت نماز میخونم و دائم یه سری مطالب رو برای خودمون تکرار میکنیم

چون به گفته ی قران انسان فراموش کاره

اگر خواستین درباره ی حجاب خیلی تخصصی تر و فلسفی حرف بزنیم میتونید درخواست دوستی بدین تا باهم گپ بزنیم