من یکی از آدم هایی ام که همیشه به همه هم میگم، اگر روزی کافر هم بشم، اصلا اعتقادی به خدا هم نداشته باشم
قطعا حجابم رو برنمیدارم!!!
ببین انسان های اولیه که برهنه بودن، کم کم با رشد عقل و پیشرفت تمدنشون برای خودشون لباس درست کردن
همینطور که تمدن ها شکل میگرفت انسان ها هم با رشد شخصیت و عقلشون طی نسل ها یاد گرفتن که پوشش داشته باشن... شما تاریخ هر کشوری رو نگاه کنی میبینی هرجا تمدن قدرتمند و باشکوهی بوده، مردمانش لباس های پوشیده تری داشتن، لباس های تاریخی ایران، چین، اروپا، کره جنوبی و شمالی و.... رو نگاه کنین
تا همین صد سال پیش قبل از مد شدن برهنگی و بی حجابی، همیشه حجاب مهم بوده، در هر کشور و هر تاریخی نشان دهنده ی ارزش و انسانیت بوده
خب حالا بیا بررسی کنیم چرا انسان ها طی نسل ها در هر ملیتی و با هر نژادی به این نتیجه رسیدن که پوشش داشتن از برهنگی بهتره؟
شاید حرف های منو قبلا هم شنیده باشی اما من جواب شبهاتش رو هم میدم 😁
ببین قطعا اینو قبول دارم که مرد ها باید چشماشون رو کنترل کنن و چشم چرانی نکن که تا حد زیاد این موضوع برمیگرده به نحوی تربیت ما مادرها ، ولی خب همیشه هستن انسان های بدی که چشم پاک نیستن
یه عده میان میگن خب اونا تقصیر خودشونه، اونا نباید نگاه کنن، کار اونا اشتباهه
من میگم باشه قطعا اونا اشتباه میکنن ولی خدایی شما وقتی از ماشینت پیاده میشی در ماشین رو قفل میکنی یانه؟؟ با خودت میگی دزدا نباید دزدی کنن، دزدا کارشون اشتباهه؟؟ یا با این که میدونی دزدا اشتباه میکنن، در ماشین رو هم قفل میکنی؟
قطعا همه ی ما احتیاط میکنیم
یه مطلب دیگه که خیلی مهمه، اینه که ، حالا ما میگیم باشه مرد ها همه خودشون چشماشون رو پاک نگه میدارن، ولی پسر بچه ها چی؟؟
عزیزدلم چه بخوایم چه نخوایم، جنس مذکر مثل ما نیست، ما بیشتر نیاز های احساسی داریم ولی اقایون بیشتر نیاز های جنسی دارن
الان به خاطر همین بی حجابی ها و فضای مجازی متاسفانه سن بلوغ پایین اومده، خب اون پسر بچه ی 10 ساله ای که به بلوغ رسیده چی کار کنه؟؟ شما فرض کن پسر خودته، میره بیرون همه
خانمها لباس های چسب و تحریک کننده پوشیدن، چی کار کنه؟؟ اونقدر عقلش کامل نشده که نگاهش رو کنترل کنه، وقت ازدواجش هم که اصلا نیس، میره خود ا ر. ضایی میکنه !!
مخصوصا پسر بچه ها چون هیجانات در اون ها بیشتره خیلی اذیت میشن، بهشون فشار میاد