2777
2789
عنوان

شعور و فهم ندآریی بعضی آدما🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 54 پست
یک هفتع قبل گفدم همع اوکی دادن خب 😭

زنگ نزدی بگی چرا نمیان؟

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین از این سی نفر حداقل ده نفرش خانواده خودت بودن دیگه مادر خواهری چیزی،،، اوناهم نیومدن یعنی؟؟؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

استارتر معمولا دیگه کسی با این اوضاع کرونا مثل سابق مهمونی و تولد نمی ره 

ولی کارشون خیلی زشت بود اگه نمی خواستن بیان همونجا پای تلفن می گفتن نمی تونیم 

من خودم و هروقت دعوت می کنن بخاطر ضعف ایمنی نمی رم ولی همون لحظه اعلام می کنم که نمی تونم بیام 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
یعنی از بین این ۳۰ نفر یک نفرم نیومد؟

مامانم مادرشوهرم اجیام😢

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
زنگ نزدی بپرسی ؟  سی نفر ؟ حداقل ده نفر میومد

خودم کوچیک نکردم دیگ التماس کنم بیان کع کلی تدارک دیدم

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
خودم کوچیک نکردم دیگ التماس کنم بیان کع کلی تدارک دیدم

اشکال نداره 

بی خیال دیگه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

دوست وآشنانبایددعوت کنی

الان حساب و کتاب کادوکردن،به بهانه کرونانیومدن 

دیگه نمیگن‌ خرج و هزینه تولد چقدرزیاده!

گاهی انقدرمشکلات هست که جای برای کادوتولدبردن‌نمیمونه!

حق داری ناراحت بشی ولی مهم‌اینکه برای بچه ات تولدگرفتی  واون‌خوشحال شده

یعنی خانواده خودت و شوهرت هم نیومدن؟

مامانم دوتا اجیام مادرشوهرم