2777
2789
عنوان

الان من بی بی بزنم؟؟

87 بازدید | 12 پست

من ۳ماه دوفاستون خوردم وپریودم ب ترتیب ۳۱روزه ۲۸روزه و۲۶ روزه بود... این ماه نخوردم و الان روز ۳۱ پریودم و هنوز پریود نشدم ..ممکنه باردار باشم؟؟یا منتظر پریود باشم؟خیلی مهمه برام

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

ینی ممکنه چندروز دیگه پریود بشم؟؟یا باردارم ینی

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

عزیزم چون نخوردی ممکنه پریودت عقب افتاده باشه

حالا فردا صبح ی بیبی چک بزن ان شاالله که مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون نخوردی ممکنه پریودت عقب افتاده باشه حالا فردا صبح ی بیبی چک بزن ان شاالله که مثبته

زیردلم تیر میکشه هی... و ببخشید دوروزه یبوست گرفتم انگا

باید از وقت پریودت شیش هفت روز بگذره تا بزاری

😟😟

عزیزم چون نخوردی ممکنه پریودت عقب افتاده باشه حالا فردا صبح ی بیبی چک بزن ان شاالله که مثبته

من واکسن زدم۱۳ این ماه باید ۳۰پریودبشم ۳روزه لکه دارم نمیدونم چرا پریود نمیشم جلوگیریم نمیکنم ممکنه عوارض واکسن باشه؟

زیردلم تیر میکشه هی... و ببخشید دوروزه یبوست گرفتم انگا

ان شاالله که بارداری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

هنوز زوده. بذار دو سه روز دیگه بزن.  انشالله که مثبت باشه عزیزم.

اره پریود میشم باز مطمئنم :(

من واکسن زدم۱۳ این ماه باید ۳۰پریودبشم ۳روزه لکه دارم نمیدونم چرا پریود نمیشم جلوگیریم نمیکنم ممکنه ...

اره عزیزم ممکنه

ان شاالله که بارداری

شما بارداری؟؟ علائمت چی بود

شما بارداری؟؟ علائمت چی بود

بله عزیزم

من ای وی اف کردم فقط بعد انتقالم درد پریود داشتم