2777
2789
عنوان

عذاب وجدان از رفتارم با شوهر و پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 32 پست
نه عزیزم بیشتر در اثر خستگی چون کل کارای خونه و پسرم رو تنها انجام میدم باعث میشه زودرنج بشم و زود ...

کل کارها یعنی چی

نکنه فکر کردی ما همه چندتا کنیز زیبا رو تو خونه داریم که کارهامون رو انجام میده

من دوتا بچه دبستانی دارم به قول تو کللل کارهای خونه رو انجام میدم مهمون هم دارم تازه هفتگی میان

درس و مشق بچه ها هم هست

یه مدته مجبورم خرید خونه رو هم انجام بدم

ولی از غر زدن متنفرم هم خودم هم همسرم

هر چی تو دلمه بهش میگم

مثلا میگم کتابهاتو بزار کنار حرف دارم

حرفهامو میزنم

مشکل رو با هم حل میکنیم

به خیر و خوشی تموم میشه

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم گلم خشم ام رو نمیتونم مدیریت کنم ولی کمتر پیش بیاد عصبانی شم و بیشتر قهر میکنم و جبهه میگیرم

منم ی زمانی اینجوری بودم .الان نگاه میکنم ببینم این موضوعی که من رو تا ناراحت کرده واقعا آنقدر مهمه که باعث بشه من سر همسرم غر بزنم یا ایجاد دلخوری کنم .گاهی سکوت بهترین راه حل گاهی نشستن و حرف زدن در کل مسایل رو آنقدر بزرگ نکنیم و جدی نگیریم ولذت ببریم از کنار هم بودن باور کنید این لحظه ها تکرار نمیشن

منم مثل شما امروز دخترم باباشو یکم اذیت کرد همش میگفتم یروز بابات خونست ها میخواستم دخترم کلا بغل ...

آفرین

منم زیاد اینکارو میکنم ولی همینکارا باعث میشه یه جا کم میارم و اونوقته که کوچکترین مسئله باعث بهم ریختنم میشه

آفرین منم زیاد اینکارو میکنم ولی همینکارا باعث میشه یه جا کم میارم و اونوقته که کوچکترین مسئله باعث ...

بنطرم منو شماداریم اشتباه میکنیم بچه داری هم بایدمشترک باشه

من خیلی دارم ب خودم سخت میگیرم

این باعث شده شوهرم ی کار کوچیکم کنه منت بزاره و بگه کار من نبوده کار تو باید باشه

حدس میزدم که یه سری مشکلات بیان نمیکنی و اینجوری بروز میدی. اما اینجوری فقط خودتو نابوو میکنی ‌ حرف دلتو بگو مشکل تو بگو. چرا نمیشه زندگی مشترکه دیگه 

گر نگهدار من آنست که شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
حدس میزدم که یه سری مشکلات بیان نمیکنی و اینجوری بروز میدی. اما اینجوری فقط خودتو نابوو میکنی ‌ حرف ...

بله 

امشب واسه اولین بار یکی ازین مسائل رو گفتم و متوجه شدم چقد اشتباه بوده فکرم و کاش زودتر می گفتم و حل میکردم

کمتر خودتو خسته کن به این فکر کن زبونم لال زبونم لال یروز اگه .... چی میشه تو خشم و عصبانیت یه لحظه چشاتو ببند به این موضوع فکر کن شاید کمکت بکنه من خودم اینکارو میکنم .تو‌دنیای امروز که همه سرشون شلوغه و مشغله دارن هر ادمی باید قدر خونوادشو بدونه فقط خونواده هست واسه ادم میمونه بچه شما بیشتر از هر کسی به شما نیازداره بهش عشق و محبت بده خشمتم یجور دیگه خالی کن مثلا تو بالش جیغ بزن امتحان کن

کمتر خودتو خسته کن به این فکر کن زبونم لال زبونم لال یروز اگه .... چی میشه تو خشم و عصبانیت یه لحظه ...

خیلی این فکر رو میکنم و هی میگم چقدر ناشکرم که قدر این زندگی رو نمیدونم ولی خیلی اهل قهر هستم البته قهرم طولانی نیست

خیلی این فکر رو میکنم و هی میگم چقدر ناشکرم که قدر این زندگی رو نمیدونم ولی خیلی اهل قهر هستم البته ...

منم زیاد اهل قهر کردن بودم بعد دیدم پسرم داره شبیه من میشه تا حرفی بهش میزدم قهر میکرد میرفت تو اتاق درو میبست بعد خیلی دلم میشکست که مگه چی گفتم چرا قهر میکنه تازه یاد کارای خودم میافتادم که از من یاد گرفته تا وقتی بچه هستن متوجه بازتاب رفتارامون نمیشیم ولی وقتی بزرگ میشن اینه خودمون هستن پس خیلی سخت نگیر از وجودش لذت ببر بعدها بزرگ میشه میره دنبال زندگیش دنبال ارزوهاش پس الان قدر این لحظه ها رو بدون .