2777
2789
عنوان

پیرو تایپیک خوف ناک ترین شب😭😭😭

354 بازدید | 30 پست

بچه ها الان خوندم بقران برامون اتفاق افتاده...ما یه گروه مادران قمی داشتیم تو نی نی پلاس 20نفرمون خعلی صمیمی بودیم از صب تا شب چتت....همه یه دردی میگرفتیم هر روز من از وختی اونحا بود کلی مریض شدم بچم کم ابی گرفت تو شکمم داشت میمیرد خلاصه فقط من نبودم همه بودن بابام یه عالمه مریض شد بابای یکی از بچه هام مریض شد شدید من اومدم بیرون گفتم انرژی گروه یه جوریه لفت دادم دیگه نیومدم بعد یه سال باز پیدام کردن گروه زدن تو وات ساپ ولی من باز لفت دادم بعد یکی از اونا اومد پی وی تعریف مرد دو تاشون طلاق گرفتن بقیشونم مریض ولی من.اومدم بیرون هم بابام.خوب شد هم خودمم هم زندکیم چون منم داشتم ب طلاق میکشیدم چندتاییشونم گفتن منم کفتم شاید یکی انرژی منفی میفرسته دیگه همه الفرار.... اخه چرا واقعا چرا؟اون تایپیکو خوندم هنگ کردم دلیلش چیه تورخدا بگید مام همه باردار بودیم یا امام حسین

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

سلام و عرض ادب به مامان های عزیز 

پژوهشی درباره خواب نوزادان در حال انجام هست که پرسشنامه ی آن باید توسط مادران دارای کودک ۰ تا ۳ ساله تکمیل بشه 

😊😊😊😊

لینک پرسشنامه را برای مامانای دیگه هم بفرستید تا بقیه هم استفاده کنند 

لینک پرسشنامه 

لینک پرسشنامه سلامت خواب نوزادان و مادران : https://form.avalform.com/view.php?id=18971841

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوفناک ترین شب کجا بود.؟

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

ی چی بگممم ماهم ازوقتی بچه های نینی سایت گروه زدیم هرروز یه درد بی درمون داریم

@baharrr24  

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
ی چی بگممم ماهم ازوقتی بچه های نینی سایت گروه زدیم هرروز یه درد بی درمون داریم @baharrr24   ...

دقیقا مام اونجا گروه بزرگ داشتیم 600نفرع بود 20تامون خعلی صمیمی بودیم جدا گروه زدیم همه بچه ها مشکل پشت مشکل پیش میومد 

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

لینکشو میدین من لینکشو زدم اصن یچی دیگه اورد

لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز  :) 
دقیقا مام اونجا گروه بزرگ داشتیم 600نفرع بود 20تامون خعلی صمیمی بودیم جدا گروه زدیم همه بچه ها مشکل ...

دقیقاااا🤐🤐

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
ی چی بگممم ماهم ازوقتی بچه های نینی سایت گروه زدیم هرروز یه درد بی درمون داریم @baharrr24   ...

وای چ جالب 

منم از اون روزا بدبختیا ریخت رو سرمممم😐😐😐

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
بسم الله چه چیزا که آدم نمیشنوه کم کم باید از نی نی سایت برم😢💔

یه چیزدیگه ای بگم کلاپشمات بریزه جدیدابه خودم دقت میکنم فهمیدم چشمم شوره ☹چن تامورداتفاق افتاده مطمئن شدم 

وزن الان ۶۸.....هدف تاعید۶۰کیلو......هدف آخرم ۵۰کیلو.....مثل سابق نمیشم دیگه یه چیزایی روترک کردم پس چاقی روهم ترک میکنم💪