2777
2789

عزیزم بسیار زیبا

امکانش هست لباستون رو هم ببینم؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

خیلی خوشگل گلم 

یک سوال شما روانشناسی بالینی خوندی بازار کارش چطوره؟ درساش شیرینه؟

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ببینم

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
مرسی عسلم 😃🤪

دوبارعهههههههه ندبدمممممم

کاش میخواندي درگوش دنیا آوازي که مانده در گلویت کاش پر بگیرد پرنده ي تو از پشته میله ي آرزویت کاش جان بگیرد صداي آزادي رو در رویت... 
واستا بزارم سریع برمیدارم😄

ذجحربیهححبغیسقققف😍😍😍😂😂😂😂😂

کاش میخواندي درگوش دنیا آوازي که مانده در گلویت کاش پر بگیرد پرنده ي تو از پشته میله ي آرزویت کاش جان بگیرد صداي آزادي رو در رویت... 

وای اسی خیلی نازی عالیه ارایشت😍😍😍😍😍😍