2777
2789

از کیفیت چه چیزهایی که خریدین راضی بودین بگین تا توی این گرونیها پولمونو بابت جنسهای به درد نخور ندیم و از تجربه های همدیگه استفاده کنیم... من خودم بخوام بگم؛مرطوب کننده و ژل شستشوی صورت سینره، شامپو بدن اسکراب شیروتوت فرنگی شون، ضدافتاب فاقدچربی دکتر ژیلا و الارو، شامپو بچه و روغن بدن و پودرصابون فیروز، نرم کننده قوی مو مای، پودرشستشوی ماشین و مشکین شوی پرسیل.... 

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

سینره کامان هیدرودرم !نیتروژینا

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپو تخم مرغی میزنم ب موهای سرم کفش از بالا تا پایین ک میاد بدنمو با همون میشورم خیلیم راضی ام ...

چه مارکی..  من یه بار داشتم موهامو خیلی خشک میکرد

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

آها اینم بگم که لوسیون بدن برندای مختلف استفاده کردم اما بطرز عجیبی از مورینگا امو شماره ۲ راضیم فکر نمیکردم محصول جالبی باشه اما الان خیلی راضیم 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

مایع لباسشویی امو

سالهاست پودر نمیخرم

مایع ظرفشویی خاکستر

اسپری پاک‌کننده چندمنظوره دامستوس

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
بیوآکوآ  درمالیفت

من ضدجوش و دارم بیو آکوا اینقد خوبه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
مایع لباسشویی امو سالهاست پودر نمیخرم مایع ظرفشویی خاکستر اسپری پاک‌کننده چندمنظوره دامستوس

مایع ظرفشویی گلیسیرنه خاکستر عالیه

پریل جلد طلایی هم خوبه