2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟

100 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من ۱۶ سالمه سال اول دبیرستانم رشتمم تجربیه

پدرمادرم ۱۴ سال اختلاف سنی داشتن الان ۲۰ساله ازدواج کردن تا وقتی یاد دارم همش دعوا میکردن مامانم عصبیه بابام اعتیاد داشت ۴ سال پیش ترک کرد الان ۴ سال ک اونو ترک کرده الکل مصرف میکنه مست میشه اذیت میکنه و ... مامانم عصبیه نمیدونم چیکار کنم همش دعوا همش بحث همش داد و بیداد و کتک کاری دیگه خسته شدم میخوام درس بخونم نمیزارن دیگه تمرکز حواس ندارم رشتم تجربیه 

مامانم کتکم میزنه بابام ازیتم میکنه اگه طلاق بگیرن نمیدونم برم با کدوما

درسم خیلی خوب بود دانش اموز نمونه استان شدع بودم ولی از دست مشکلات زندگی پناه اوردم به دنیا و فضای مجازی و با یه پسر دوست شدم تقریبا ۳ ساله باهمیم قصدمون ازدواجه ولی اونم فقیر و کار درست حسابی نداره عاشق همیم ولی پول نداره نه میتونم ازدواج کنم از دست خانوادم خلاص شم ن هیچ راهی ندارم هرچند میدونم با ازدواج هیجی درست نمیشه مشکلات جدید سر راهم قرار میگیره فقط از دست خانوادم راحت میشم لطفا یه راهکار بدین خیلی داغون و افسرده شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چقدر شرایطت سخته 

ولی خواهشا با یه اشتباه بزرگ از چاله به چاه نیفت

سعی کن هر طور هست زندگیتو بسازی و با انتخاب های درست و تلاش به آرامش برسی

پدر و مادرتم حتما تحت شرایط نادرست قبلی به این روز افتادن

تو از اشتباهات اونا درس بگیر تا فردا بچه تو مثل الان تو نباشه

عزیزم چقدر شرایطت سخته  ولی خواهشا با یه اشتباه بزرگ از چاله به چاه نیفت سعی کن هر طور هست زن ...

بله درسته ولی دوس دارم ازدواجم عاشقانه باشه   نه سنتی چون اونا ازدواجشون سنتی بود که اینطور شدن اما اگه عاشقونه بود قبلش با هم رفتو امد داشتن همو میشناختن الان ن خودشونو بدبخت کرده بودن نه منو آیندمو ولی کسی که من عاشقشم متاسفانه انتخاب خوبی نیست ب نظرم

بله درسته ولی دوس دارم ازدواجم عاشقانه باشه   نه سنتی چون اونا ازدواجشون سنتی بود که اینطور شدن ...

نه خیلی ربطی به عاشقانه و سنتی بودن نداره

انتخاب باید "آگاهانه" باشه

این انتخاب اشتباهتم بذار کنار و با قدرت برو دنبال خوشبختی

نه خیلی ربطی به عاشقانه و سنتی بودن نداره انتخاب باید "آگاهانه" باشه این انتخاب اشتباهتم بذار کنار ...

مرسی چشم امیدوارم بتونم 

میدونین چرا میگم عاشقانه چون اگه کسی واقعا عاشق یکی‌دیگ باشه اذیتش نمیکنه یا کاری نمیکنه که اذیت بشه عاشق زندگیش میشه اگه کسی رو دوس داشتع باشه واسش میجنگه تا خوشبختش کنه اگه ازدواج عاشقانه باشه دونفر همو واقعا بخوان ب نظرم این مشکلات کمتر پیش میاد و اگر مشکلی هم باشه چون همدیگرو دوس دارن صبر میکنن و با هم حلش میکنن ولی عشق که نباشه اصن هیچی دیگه

مرسی چشم امیدوارم بتونم  میدونین چرا میگم عاشقانه چون اگه کسی واقعا عاشق یکی‌دیگ باشه اذیتش نم ...

درسته عزیزم عشق خیلی قدرتمنده

ولی یادت باشه 

عشقی وه با یک "نگاه" به وجود می آید، با "شناخت" سست تر و سست تر می شود

اما عشقی که با "شناخت" به دست می آید، با هر "نگاه" عمیق و عمیق تر می گردد.

موفق باشی