2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

188 بازدید | 16 پست

سلام و عرض شب بخیر

دخترا کیا تجربی میخونن؟ سخته؟

و کیا از رشته تجربی قبول شدن(پارسال...و امسال ) میشه با رتبه بگید.

من خیلی دوس دارم تجربی بخونم(( خواب ندارم مدقعی که از درس عقبم از ساعت ۱۲ شب تا ۶ صب میخونم)) بنظرتون میتونم تجربی بخونم؟؟ و البته من به علوم خیلی علاقه دارم و مبحث فیزیک و خیلی دوس دارم و موفق هستم ریاضی ام دوس دارم اولین آزمون میان ترم حضوری 18 شدم که از نظر معلم ها خیلی خوب بو(کلاس نهم هستم)

ممنون میشم راهنمایی کنید و رتبه تون و بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا😕

خیلی خیلییی

رقابت کنکورش ادمو روانننی میکنه

۶۰۰ هزار نفر نزدیک یک میلیون میان کنکور میدن

فقط تا رتبه ده هزار واسه پیرا پزشکی و تا رتبه ۲ هزار میشه امید داشت واسه پزشکی

خیلییی سختههه خیلی

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

علاقه و استعداد داشته باشی میتونی از پسش بر بیای

من دوازدهم تجربی ام با وجود سختیا بازم اگ برگردم عقب میام تجربی

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

خیلی سخته من نهم عاشق علوم بخش زیست بودم الان حالم از زیست بهم میخوره انقد که درسای سخت و تستای مزخرفی داره بدون علاقه فایده ای نداره بیای 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
بله دوازدهمیم

وای عزیزم فکر کنم ۶ ماه دیگه کنکور داری درسته؟

عزیزم بزا بهت اعتماد به نفس و امید و روحیه بدم 

دختر خاله من دوسال پیش کنکور داد اما رتبش و قبول نداشت پارسال یکبار دیگه داد 

دختر خالم روزانه ۱۴ ساعت درس خوند البته ۳ ماه آخر دو سه بار به ۱۹ ساعت رسیددددد اما الان سال اول دانشگاهه 

کنکور قبول شد بسلامتی 

نگران نباش از الان شروع کنی که دیر نیس 

بعدشم خانوم خانوما نگران نباش امسال قبول نشدی اتفاقا سال بعد رتبه بهتر میاری چون مطالب کتاب ها ملکه ذهنت میشن

همیشه قبل شروع خوندن درس قرآن و نماز و دعا بخون موقع باز کردن کتاب دعای مطالعه‌ و بگو یاعلی خدا انشالله کمکت میکنه

نمیدونم کی قراره کنکور بدی و کی نتایج کنکور و بگن اما اون موقع بهت پیم میدم باید خبر موفقیتت و بهم بدی خواهررررم

وای عزیزم فکر کنم ۶ ماه دیگه کنکور داری درسته؟ عزیزم بزا بهت اعتماد به نفس و امید و روحیه بدم  ...

قربونت عزیزم من از تابستون دارم میخونم البته ولی فداتشم مرسیی 😘😘😘😘

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔
علاقه و استعداد داشته باشی میتونی از پسش بر بیای من دوازدهم تجربی ام با وجود سختیا بازم اگ برگردم ع ...

موفق باشی عزیزدلم

منم حالا نهم هستم خیلی تجربی و دوس دارم از الان به حرف شما معتقدم و بنظرم باید روحیه جنگی داشته باشه آدم نه اینکه بترسه که کنکورش اینجوریه سخته فلانه بهمانه من میگم اگر تجربی بخونم باید قوی باشم 

خیلی سخته من نهم عاشق علوم بخش زیست بودم الان حالم از زیست بهم میخوره انقد که درسای سخت و تستای مزخر ...

خواهش میکنم سعی کن ک علاقه پیدا کن عزیزم تا بتونی کنکور قبول بشی

اگر دهم هستی میتونی رشتت و تغییر بدی؟

موفق باشی عزیزدلم منم حالا نهم هستم خیلی تجربی و دوس دارم از الان به حرف شما معتقدم و بنظرم باید رو ...

همچنین گلم

آره عزیزم 

البته هر رشته ای سختی خودشو داره، مثلا اگ من میرفتم رشته انسانی مطمئنم موفق نمی‌شدم ، چون علاقه‌ای به درسایی مثل تاریخ و منطق و فلسفه و.... ندارم. توعم خودتو بسنج ببین برای مثال شیمیو ب تاریخ ترجیح میدی یا بالعکس.

راجع به کنکورم باید بگم که فقط و فقط به اراده و پشتکارت بستگی داره، ب این حواشی اصلا نباید فکر کرد. 

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲