2777
2789
بستگی داره به طول سرویکست و هفتت.یکی میبینی دکترش حساسه ۳۴ رو سرکلاژ میکنه یکی میبینی ۲۸ رو سرکلاژ م ...

خیلی میترسم از ی طرف طول سرویکسم پایینه از ی طرف ی دکتر میگ سرکلاژ یکیش میگ نیازی نیس نمیدونم چیکار کنم از ی طرفم میگن ممکنه بخوره ب کیسه آب واقعا موندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرکلاژ نکردم ولی ماههای اول استراحت مطلق بودم فقط دراز می کشیدم کار نمیکردم کلا

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

وقتی لب مرزی بایدجانب احتیاط رعایت کنی 

سرکلاژ محدودیت داره از هفته ۱۶تا۲۲نهایت انجام میدن 

من میگم‌کاش بارداری اولم یکی بود به من میگفت بیانیازداری به سرکلاژ ،یهومیبینی هفته ات رفته بالا ،بهترین دکترم کاری ازدستش بر نمیاد

برای بارداری دوم سرکلاژ شدم یه عمل ساده و راحت، بدون درد!

یه ربع بیشتر طول نکشید

وقتی لب مرزی بایدجانب احتیاط رعایت کنی  سرکلاژ محدودیت داره از هفته ۱۶تا۲۲نهایت انجام میدن&nbs ...

عزیزم شما بعد سرکلاژ استراحت مطلق بودی،دیگه مشکلی پیش نیومد،چند هفته زایمان کردی،من ۲ هفته  هست سرکلاژم ولی استراحت نسبی هستم یه بچه دیگه دارم که درگیر اونم هستم ممنون میشم جواب بدید

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.
عزیزم شما بعد سرکلاژ استراحت مطلق بودی،دیگه مشکلی پیش نیومد،چند هفته زایمان کردی،من ۲ هفته  هست ...

خواهش میکنم عزیزم 

من هفته ۳۴بندناف دورکردن دخترم پیچیده شد وسزارین اوژانسی شدم 

وگرنه سرکلاژ مشکلی نداشت 

انشالله به سلامتی وسروقت زایمان کنی