2821
2789
عنوان

پدرم اجازه نمبده یلدایی بیارن

248 بازدید | 9 پست

دعوا شده بود کار به طلاق می‌کشید شوهرم فحش داده بود پدرمو 

حالا آشتی کردم پدرم میگه هیشکی از طرف شوهرت حق نداری پاشو بذاره خونم یلدایی بیاره عروسشونو ببرن خونشون یلدایی بگیرن 

برام طلا اینام خریدن 

حالا شوهرم میگه عرضه نداری با پدرت حرف بزنی راضی کنی

پدرتو راضی کن

مث من بعدا زخم زبون میخوری ک طرف بابات بودی

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کار بدی  کرده همسرتونون  بهش بگید قبل شب یلدا بیان از پدرتون معذرت خواهی کنن

زنگ زده بود پدرش که بیان پدرم به حضرت عباس قسم داده که نیان میگه با دیدنشون حالم بد میشه

چطور اجازه میدین این همه بی احترامی به خانواده تون بشه بعدم میبخشید و تازه انتظارم دارین که خانواده تون هم راحت کنار بیاین. 

به همسرتون بگین چون به پدرتون توهین کرده باید ازشون عذرخواهی کنه. بعد اگر اجازه دادن اونا بیان. 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
زنگ زده بود پدرش که بیان پدرم به حضرت عباس قسم داده که نیان میگه با دیدنشون حالم بد میشه

انشالله مشکلتون حل بشه یجوری شما و همسرتون دلشون بدست بیارید راضی میشن  از مادرتون کمک بگیرید 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز