2777
2789
عنوان

کنکور

59 بازدید | 3 پست

بچها دخترخالم سال دگ کنکور داره گف ک مثلا دست خودمه ک مثلا کدوم شهر کنکورم بدم؟ مثلا خونشون (..)  ولی میخواد بره ی شهر دیگ 

دور هم نیس فاصله این دوتا شهر نیم ساعته

کلا دست خودشه ک بره اون شهر کنکور بده یا سایت واسش تعیین میکنه

#بی حوصله#خسته     ت تاپیک عکسا تگم کنید میسی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براساس پذیرش دانشگاه و اولویتای خودش انتخاب میشه

مثلا جواب مرحله اول کنکور ک اومد بهش میگه ک تو این چنتا دانشگاه قبول شدی حالا اولویتات کدومه و خودش براساس دفترچه اولویت بندی میکنه درنهایت براساس پذیرش دانشگاه ها یک دانشگاه رو انتخاب میکنه

حتما باید از یک مشاور تحصیلی خوب و با تجربه کمک بگیره

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟