2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتات چیه گلم 

حالت خاصی ندارم...بعضی وقتا حس میکنم حالت تهوع دارم فک کنم از استرسه چون بی بی چکم منفی بود خداکنه باردار نباشم چون عقدم..

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
حالت خاصی ندارم...بعضی وقتا حس میکنم حالت تهوع دارم فک کنم از استرسه چون بی بی چکم منفی بود خداکنه ب ...

شاید تنبلی تخمدان داری گلم بد به دلت راه نده من منتظرم مثبت بشه بعد یک سالو نیم انتظار

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

..خدایا کرمتو شکر این یکی هم ایست قلبی کرد اخه چرا😭😭😭😭

شاید تنبلی تخمدان داری گلم بد به دلت راه نده من منتظرم مثبت بشه بعد یک سالو نیم انتظار

ان شاءالله که برا شما مثبت شه😍از من باشه برا شما😅

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
ان شاءالله که برا شما مثبت شه😍از من باشه برا شما😅

ممنون عزیزم انشالله دیگه دارم خون گریه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم انشالله دیگه دارم خون گریه میکنم

چرا عزیزم خدا بزرگه نگران نباش یک سال و نیم که خیلی نیست خودتو اذیت نکن...من که اصلا موافق بچه دار شدن نیستم بخدا یه کسایی رو میبینی بچه آوردن بچه ها مریضن و....از بچه داری سیر میشی بچه آدمو پیر میکنه مسئولیت زیادی داره.

چرا عزیزم خدا بزرگه نگران نباش یک سال و نیم که خیلی نیست خودتو اذیت نکن...من که اصلا موافق بچه دار ش ...

اره گلم حق با شماست اما خودمون هیچی دهن فامیل رو که نمیشه بست هرکدوم هردفعه میبینم روم نمیشه نگاشون کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره گلم حق با شماست اما خودمون هیچی دهن فامیل رو که نمیشه بست هرکدوم هردفعه میبینم روم نمیشه نگاشون ...

گوربابای بقیه بگو ما بچه نمیخوایم شمایی آوردین میخوام ببینم چه گلی به سر بچه هاتون زدین توی ایران چند سال آینده بی آبی و بی پولی بیداد میکنه ظلم به بچه هاست😑😑

گوربابای بقیه بگو ما بچه نمیخوایم شمایی آوردین میخوام ببینم چه گلی به سر بچه هاتون زدین توی ایران چن ...

دهنت رو باید گل گرفت بقران همین حتی مادر پدر خودمم دیگه منو نمیبینن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دهنت رو باید گل گرفت بقران همین حتی مادر پدر خودمم دیگه منو نمیبینن

عزیزم شاید حق با شماست ولی اگه همسرت چیزی بهت نمیگه به حرف بقیه توجه نکن.منم که بچه نمی خوام یه تصمیم دونفره هست.

عزیزم شاید حق با شماست ولی اگه همسرت چیزی بهت نمیگه به حرف بقیه توجه نکن.منم که بچه نمی خوام یه تصمی ...

مرسی عزیزم.خیلی زود رنج شدم میترسم وقتی بهم میگن نازا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40