2777
2789

من دو روزه دخترم رو میبرم باشگاه با ماشین با هزار تا بدبختی وترس میام خونه کلی استرس دارم بعضی جاها هم اشتباهاتی داشتم همین دوروز یعنی اشتباه میکنم میرم بیرون با ماشین ؟کمکم کنید چطور استرس رو دور کنم ممنون

کاش من همه بودم با همه دهانها تو را صدا میزدم خدددددددااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث من

وای اصلا شوهرم میگه با ماشین برو کلا استرس وتپش قلب میگیرم با وجود اینکه همه چیزو میدونم

از کنار برو خیلی آروم برو و با حوصله 

همش همین کار رو میکنم دلم میخواد هیچ ماشینی اینور اونورم نباشه🤣

وای اصلا شوهرم میگه با ماشین برو کلا استرس وتپش قلب میگیرم با وجود اینکه همه چیزو میدونم

من دنده عقبم هم داغونه

فعلا فقط یه مسیرو میرم و میام،سرعت عملم بسیار کنده

قلبم هم تو دهنم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

از هرچی بترسی واست اتفاق میوفته عزیزم.موقع رانندگی باید خونسرد باشی. این روزا باید خودت بتونی دخترت ...

دست خودم نیست😒

من خیلی شدید بود استرسم به حدی که بعد گرفتن گواهی نامه تا چند ماه رانندگی نمیکردم اما بعد چند بار نشستن پشت فرمون خود به خود ترسم ریخت 

اشتباه هم داشتم همیشه از لاین آروم میرفتم حتی یه بار رفتم تو در خومون با ماشین قفلو شکستم رفتم تو🤣🤣🤣🤣الان یه اصلا ترس ندارم سرعت بالا حرکت نکن قوانین هم همرو رعایت کن

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*
من دنده عقبم هم داغونه فعلا فقط یه مسیرو میرم و میام،سرعت عملم بسیار کنده قلبم هم تو دهنم

دنده عقب برام راحته من تو مسیر شلوغ استرس میگیرم