2777
2789
عنوان

کامل سقط نشد

696 بازدید | 17 پست

سلام. لطفا اهنماییم کنید چکار باید انجام بدهم. بارداری اولمه دوروز پیش کمی لخته خون داشتم و امروز که سونو دادم خاتمه بارداری در7 هفته و یک روز اعلام کردن. جنین ازبین رفته ولی کیسه باقی هست. لطف کنید بگید چکار کنم که نخوام ساکشن بشوم. هزینه را بمن 5 میلیون برای ساکشن اعلام کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مترژين بهت نداد؟

هیچی هیچی نداد. گفت فقط ساکشن. میترسم آخه من بعد لخته خون دوروز پیش دیگه لکه ای مشاهده نکردم. بارداری اولم هم هست. واینکه گفت ممکنه ناگهانی شروع به خونریزی کنی و نشه کنترل کرد الان بهترین روش همینه

هیچی هیچی نداد. گفت فقط ساکشن. میترسم آخه من بعد لخته خون دوروز پیش دیگه لکه ای مشاهده نکردم. باردار ...

دكترت عوض كن بهت قرص بده به خاطر پول سريع ميگن ساكشن مترژين واسه من خيلي زجر اور بود ولي ديگه كورتاژ نشدم 

دكترت عوض كن بهت قرص بده به خاطر پول سريع ميگن ساكشن مترژين واسه من خيلي زجر اور بود ولي ديگه كورتاژ ...

پرسیدم سایتوتک میشه گیر بیارم گفت نه این کار نکن رحمت عفونی میشه و جای دقیق زیر دهانه باید بگذاری و اینجوری هرچی هست میکشه بیرون و عفونت نمیکنی