2777
2789

رفتم دکتر پوست گفتن بادارو رفع نمیشه فقط با کربوکسی تراپی 

ی جاهم گفتن با پی ارپی

کسی انجام داده؟

یا روش دیگه ای بلده ک تیرگی زیرچشم از بین بره؟؟

هرروز ماست بمال زیرچشات بعدنیم ساعت بشور

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما انجام دادی عزیزم؟نتیجه گرفتی؟ یکی میگفت سیب زمینی بذار نمیدونم چرا زیرچشمام یهو تیره شده😕

شایدب خاطرکارکردن زیادباگوشیته یامشکل کم خوابی آبم روزی ۶لیوان بایدبخوری

خودم نه ولی دیدم نتیجه گرفتن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لیانا ایدیشو میزارم خودت ببین کارش عالیه توی یه جلسه کلی روشن شد بیکینیم. دکترمم خانم عباسی بود کارش عالیههه اینم شمارش ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

@liana_._clinic

سلام گلم من برای تیرگی های بدنم مثل بیکینیم و زیربغلمم لیزر ژولیت انجام دادم تو شیراز توی کلینیک لی ...

اره منم پیش خانم دکتر چند ساله میرم هر سال هم دستگاه های بروز میارن هم کیفیت کارشون عالی تر هم میشه بهتر از ایشون تو شیراز من کسیو نمیشناسم اینقدر که کارشون حرفه ای و مهارتشون بالاست 😍😍😍