2777
2789
عنوان

فکرشو کنید:/!!

222 بازدید | 37 پست

یه کاربری بیاد بگه یه عکس میزارم در مورد چهره ش نظر بدین 

بعد ک عکس بزاره خودت باشی ینی عکس تو رو بزاره •_•

چیکار می‌کنی؟!(البته خدا نکنه)

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جرررش میدم😐

دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه   بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
میشینم نظرا رو اول میخونم کامل ببینم ملت دربارم چ فکری میکنن بعدش اسکرین میگیرم و شکایت میکنم به فتا ...

خسته نباشی😐😂😂

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  

هیچی بروز نمیدم از کاربری و همه عکس میگیرم به نی نی یارا خبر میدم تا فعلا قطعش نکنن و از طریق فتا با همکاری نی نی سایت شمارشو و پدر و جد و آبادشو در میارم

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟