2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

278 بازدید | 22 پست

شوهرم پیش خانوادش هر حرف زشتی که از دهنش بیرون میاد بار می کنه فشم میده دست بزن هم برا خودم  هم بچم داره خیلی دلم پره 5 سال ازدواج کردم هنوز باهم زندگی می کنم حالم از زندگیم بهم می خوره

چرافشت میده همینجوری یهویی؟!

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم بد دهنه،وقتی عصبانی میشه هر فحشی که از دهنش دربیاد بهم میگه،منکه سپردمش بل خدا،خودش جوابش رو میده

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
اره امروز پسرم زد گفتم چرا میزنی بچه ست امشب از مریضی نخوابیده بعد مامان گفت ولش کن بزنه تا ادب بشه ...

وااای خداباکی داری زندگی می‌کنی آخه😒

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
عاشقش بودم مامان وبابام راضی نبودن باهاش ازدواج کنم نامزد که کردیم مامانم گفت دخترالهی خوشبخت نشی هر ...

سعی کن بچتو وقتی عصبانیه نبری جاش هواسشو پرت کنی نره جاش وقتیم میخاد بزنتش خودتو بنداز جلو خودت کتک بخوری بهتره تا اون بچه  بعدم مادرا نفرینشون نمیگیره نگران نباش خودم مادرم هر وقت ی چیزی میگم ته دلم میگم خدا کاری نکنی ها الکی گفتم 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕