2777
2789
عنوان

کنکوری )))))))تورو خدا یه لحظه بیاین

364 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من پشت کنکوری هستم و ۶ماه دیگ تقریبا کنکور دارم خیلیم دوس دارم درس بخونم ولی نمیدونم چی میشه ک یروز میخونم یه هفته نمیخونم اصلا نمیتونم پیوسته بخونم الانم از شدت استرس نمیدونم چیکار کنم

لطفا خواهرانه بم کمک کنید اگ راه حلی دارید ک من بتونم از شر این استرس خلاص بشم و پیوسته درس بخونم🥺🥺🥺

تو حتی از خودت زیباتری...

اسی.....اصطلاح  گنجشک از غم و غصه پرهایش ریخت یعنی چی؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام از تایم کم شروع کن بنظرم یعنی هرروز ۲ ساعت بخون بینش استراحت داشته باش اما حتما دوساعت و درروز ...

نمیدونم چیکار کنم وقت زیادی هم نمونده اگ روزی ۲ساعت بخونم نمیرسم اصلا

لنت ب این موبایلا ک تمام وقت آدمو میگیره

سلام دوستم..

ببین من هر کی این سوالو میکنه بهش میگم برو کتابخونه.. چون منم تا چند ماه پیش دقیقا مثله خودت بودم از وقتی که تو سالن مطالعه درس میخونم ساعت مطالعم هم رفته بالا هم ثابت مونده

فقط باید خودتو هر روز مجاب کنی که پاشی بری کتابخونه تنبلی نکنی

سلام دوستم.. ببین من هر کی این سوالو میکنه بهش میگم برو کتابخونه.. چون منم تا چند ماه پیش دقیقا مثل ...

متاسفانه کتاب خونه تاخونه ما خیلی دور هست  نمیتونم هرروز برم و بیام🥺🥺

متاسفانه کتاب خونه تاخونه ما خیلی دور هست  نمیتونم هرروز برم و بیام🥺🥺

مثلا با اوتوبوس بخوای بریو بیای چقد راهه؟؟

من خودم اون اوایل عمدا یه کتابخونه دورتر از خونمون میرفتم که یه خورده ارادم قوی تر شه واسه درس خوندن

نمیدونم منظورمو میفهمی یانه...یه جورایی میخواستم خودمو به چالش بکشم که چقد قراره سختی رو تحمل کنم اعتماد به نفسم میرفتم بالاتر اینطوری

حدودا از وقتی که از خونه میزدم بیرونه میخواستم سوار اتوبوس بشم سر جمع یه ساعت طول میکشید تا برسم

یعنی بیشتر از یه ساعت تو راهیی؟

مثلا با اوتوبوس بخوای بریو بیای چقد راهه؟؟ من خودم اون اوایل عمدا یه کتابخونه دورتر از خونمون میرفت ...

منم همین هول و هوش یک ساعت طول میکشه 

ولی کلا اول صب نمیتونم اتوبوس سوار بشم بعدشم درس بخونم خسته میشم 

باید بتونم همین اتاق خودم بخونم

انشاءالله عزیزم توام موفق بشی❤