2777
2789

سلام دوستان من باردارم از وقتی دمیترون میخورم یبوست شدید گرفتم، من الان تقریبا یه هفته است شکمم کار نکرده، دیشب برا دستشویی خیییلی بهم فشار اومد گریم گرفت دیگه، امروز رفتم دکتر برام مکسیمل نوشت، یه قاشق خوردم صبح حالا باز رفتم دستشویی بازم خیلی بهم فشار اومد جوری که از درد پا شدم😢چیکار کنم چه خاکی به سر کنم

شیاف گلیسیرین و  شیاف بیزاکودیل اشکال نداره بخرم مصرف کنم؟ جواب میده؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

غذا و میوہ ھایہ ملین بخور دوروز شربتو بہ موقع بخوری خوب میشی

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا و میوہ ھایہ ملین بخور دوروز شربتو بہ موقع بخوری خوب میشی

دو سه روزه انجیر میخورم امروز کلی کاهو و اب خوردم، بازم موقع دفع خیلی بم فشار میاد و دفع نمیشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
منم يه بارقششششنگ یک ساعت تو دسشویی بودم دوماهم بود. مردم از پادرد.. همه میومدن پشت در دسشویی میگفت ...

خیلی بده😭من دفعم نمیکنم نمیدونم چه خاکی به سر کنم

الان دقیقا میدونم چه حسی داری بعد زایمان این بلا سرم اومد چنان گریه میکردم خیلی بد لامصب

منم منم الان دلم میخواد بمیرم فقط

دو سه روزه انجیر میخورم امروز کلی کاهو و اب خوردم، بازم موقع دفع خیلی بم فشار میاد و دفع نمیشه

ھفتہ چندی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

انجير و كاهو واسه منم فايده نداشت 

اب گرم و كيوي خوب بود

چند روز ك اصلا اب سرد نخوردم همش اب ولرم ميخوردم بهتر بودم 

ولي الان فقط كيوي ميخورم شماهم بخوريد ضرر نداره تست كنيد بالاخره يه چيز جواب ميده  

يا امام رضا ♥️