2777
2789

شوهرم میگه شب یلدا رو همراه پدرش اینا بریم خونه خالش تو شهر دیگه منم میگم بمونیم خونه هم بریم خونه پدر من هم خونه پدر تو پدرم برام یه عالمه کادو گرفته اینم میگه باید بریم شهر دیگ خونه خالم توروخدا حق با منه

همه سر این موردا دعوا دارن .

من به شوهرم گفتم خودت برو خونه بابات و فک و فامیلات .

منم خونه بابام .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم پدرم مهمه یا خاله تو میگه تو عروس اومدی اینجا باید من هرجا برم تو هم بیای منم میگم واسه عروس اومدن باید پدرومادرمو فراموش کنم اخه؟؟؟؟بابام اینا دیگ بجز من کسی رو ندارن

وا خاله دیگه نوبره.حالا اگه میگفت مادربزرگی پدربزرگی یا خونه مامان من باز یه چیزی.اخه خاله شوهر فامیل درجه۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ حساب میشه.

فقط شوهر تو میخواد بره یا کلا همه میرن؟؟دختر مجرد نداره ؟؟مشکوکه.

شایدم مادراینا میخوان برن اون شوهرتو مجبور کرده تورو راضی کنه.رفتی از اول تا اخر سرد واخمو باش.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
منم میگم پدرم مهمه یا خاله تو میگه تو عروس اومدی اینجا باید من هرجا برم تو هم بیای منم میگم واسه عرو ...

بگو عروسم برده که نیستم 

بگو اگه خیلی ناراحتی یه ویلایی چیزی اجاره کن 

هممون یه جا جمع بشیم 

هر کیم خواستی دعوت کن بیاد

اصلا نزار خانوادت تنها باشن گناه دارن

منم میگم پدرم مهمه یا خاله تو میگه تو عروس اومدی اینجا باید من هرجا برم تو هم بیای منم میگم واسه عرو ...

بگو نمیام.انصاف نیست شما دوروبرتون شلوغ باشه مامان بابای من تنها بشینن دیوارو نگاه کنن.بگو اگه مادرت اینا نمیرن چندساعتم میام خونه مامانت اینا ولی شهر دور خونه خالت نمیام.چه زرنگ.شهر دور ببره که نتونی وسطش بربد خونه مامانت

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
سه ساله ازدواج کردم هرسال تو خونه پدر ابنا بودم میگم اینبارم بریم خونه پدر من ،تو ۲۷ این ماه وقت دکت ...

فک کنم اون کلا با خونوادت مشکل داره ب مامانت بگو زنگ بزنه دعوتتون کنه بگه واستون کادو اینا خریدیم تدارک دیدیم