2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارش هم خوبه باهات؟اذیتت نمیکنه؟

نه اصلااا خیلی خوبهههه تا حالا تو این بیست و خورده ای سال یه بارم بدرفتاری نکرده باهام و همه جوره باهام راه اومده و همیشه حق انتخابو به خودم داده بابامم اینجوریه اما سخت گیری داشته اما مادرم اصلااا عاشقشم 😍

م. بعداز ازدواج پدرمادر واقعیمو پیدا کردم اونم همسرم بود..چون هیچ محبتی از،سمت پدرمادر ندیدم بعداز،ا ...

اخی چقدر قشنگ.

خداروشکر واقعا خوشحال شدم برات.

من هم محبتی ندیم از خانواده همسرم هم خیلی ادم خوبیه و ازش راضیم ولی اهل محبت کردن و ابراز نیس.

بخاطر همین همیشه این بی مهری اذیتم میکنه.

نه اصلااا خیلی خوبهههه تا حالا تو این بیست و خورده ای سال یه بارم بدرفتاری نکرده باهام و همه جوره با ...

چقدر جالب...

خیلی دختر خوشبختی هستی پس.قدرشو بدون اینجور مادرها برعکس باور عموم خیلی کم هستن.

اکثر ادما از خانواده ضربه میخورن.

چقدر جالب... خیلی دختر خوشبختی هستی پس.قدرشو بدون اینجور مادرها برعکس باور عموم خیلی کم هستن. اکثر ...

جدی من همیشه فکر میکردم همه مادر ها اینجورین می‌دونی انقد. خوبه که من همیشه ترس از دست دادنشو دارم و دیوونم می‌کنه 💔😞با اینکه از لحاظ عقیدتی ۱۸۰درجه فرق داریم اما همیشه به من احترام میزاره من مطمعنم هیچ وقت نمیتونم به خوبی اون باشم و حتی کسی نمیتونه مثل مادرم منو دوست داشته باشه عشق همسرم به من یک میلیونم عشق مادرم نیست و این منو از لحاظ احساسی متوقع بار اورده

جدی من همیشه فکر میکردم همه مادر ها اینجورین می‌دونی انقد. خوبه که من همیشه ترس از دست دادنشو دارم و ...

من که اصلا حس خوبی به مادرم ندارم.

بودنش همیشه بیشتر باعث ناراحتیم بوده تا خوشحالیم.

حالا الان خودمم دختر دارم خیلی دوست دارم رابطم باهاش جوری باشه که اونم بعدها مث شما اینطوربگه.

مادر یعنی همه چیز.ولی برای من اینجور نبود متاسفانه.تاحالا نشده بخوام برم بغلش ارامش بگیرم.

جدا از همه اینا یبارهم رابطشونو با بابام دیدم.که کلی روی بچگیم و اخلاقم تاثیر بدی گذاشت.

شمام سعی ککن واسه بچت بهترین باشی.

من که اصلا حس خوبی به مادرم ندارم. بودنش همیشه بیشتر باعث ناراحتیم بوده تا خوشحالیم. حالا الان خود ...

عزیزم میدونم چی میگی منم یه خاله دارم دخترش اینجوری میگه ازش کاریش نمیتونی بکنی منم پدر مادرم رابطه خیلی خوبی باهم نداشتن اما با من جفتشون خوب بوده و برا همینم باعث نشد که روی رابطم باهاشون تاثیر منفی بزارت شماهم سعی کن رابطتت با دخترت اینجوری باشه تا همیشه پیش همه اینجوری بگه اون وقت هم خودت ارامش داری هم با حس خوب دخترت آرامش دوچندان میشه مطمعنم که مادر خوبی هستی 😍فقط سعی من عشقی که مادرت بهت ابراز نکرد تو به دخترت ابراز کنی اون وقت خودتم حس عالی داری منم همینطور سعیمو میکنم اما میدونم نمیتونم مثل مادرم و حتی مثل پدرم باشم

عزیزم میدونم چی میگی منم یه خاله دارم دخترش اینجوری میگه ازش کاریش نمیتونی بکنی منم پدر مادرم رابطه ...

اره سعیمو میکنم ولی عصبی هستم و از دستم در میره یوقتا.

انقدم دخترم بامحبته که کافیه باهاش خوب رفتار کنی میشه بهترین دختر دنیا.والا خودم که از خودم اصلا راضی نیستم.فک میکنم مادر خوبی نیستم.شاید چون خودم خوب تربیت نشدم.

امیدوارم بتونم بهتر باشم