2777
2789
عنوان

شمارااا به سینگل پارتی می دعوتم!

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست
بی خی باو بیا وسط اینجا کسی به کسی کاری نرههه خودت باش

وای برید کنار اومدم قر فراوان بدم 

لیوان منم بدید 😐😄😄😄😄

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی پیک عرق سگی بده اینور😐😂

لایک نکن       💥❤💥           انقد گزارش میزنین بهتون نقل و نبات میدن؟   عقده ی کیو دارین؟   نی نی یارام موقع ترکوندن ما میگ میگ میشن😒   حالا طرف عکس نود داده،تا ده صفحه تاپیک میره جلو😷😷   هیچی همین...بای

بشیر گلهههه بشیرگلهههه هی هی 

واوووو اینجا چقد پسرمسر خوشکل خوش هیکل جنتلمن نا جنتلمن ریختهه خداااا

سمت چپیرو ببینید

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  
وای برید کنار اومدم قر فراوان بدم  لیوان منم بدید 😐😄😄😄😄

بیا بیا

_خستم!                                                         _ازچی؟                                                              _ادما!                                                                      _خب....اوممم..میخای چیکار کنی؟خودکشی!                _هه،من الانشم یه مردم.                                           _پس چی؟                                                              _تو فرهنگ لغت ما دخترا یه جمله ای وجود به اسم زندگی رو نمیخای اما باید اونو بخای!  
ی پیک عرق سگی بده اینور😐😂

بویا بویاا

واییی من مستممممم بده چپ بده راس بدع هروری دلت خاس

بچهااااااااآاااااااااااآاااااا

ما سینگلیممممم؟؟؟؟؟؟