الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دعاي بي كسان را ميخَرد اخر خدا يك شب 🥺💔٢١خرداد بي بي چكم مثبت شد خدايا شكرررت ميسپارمش ب خودت مواظبش باش خدايا تا اينجا بودي از اينجا ب بعدشم حواست بهم باشه خدايا ب بزرگي خودت قسم دامن همه منتظرا رو سبز كن الهي امييين🥺😻
انشاالله خدا بهترینها رو برای شما دوست گلم رقم بزنه و ب زودی هم شما و هم هر کس که انتظار داره دامنش سبز شه،این اتفاق هر چه زودتر پیش بیاد.و خدا بهتون بچه سالم و صالح بهتون ببخشه.
اصلا انگ بی لیاقتی ب خودت نزن.چون لیاقت کسی با این چیزا سنجیده نمیشه.من کسایی رو میشناسم لیاقتش رو نداشتن و خدا بهشون داده.البته من در حدی نیستم لیاقت کسی رو بسنجم ولی شاهد صحنه هایی بودم که چیزی جز این نمیشه گفت.
سلام عزیزم براتون نادعلی میخونم ان شا الله خدا بهتون نوزاد سالم و صالح بده.برای منم دعا کنید بی بی چکم مثبت بشه یا اینکه پریود بشم که تو شهر غریب دنبال دکتر نباشم.
خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝 من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍