2777
2789
عنوان

رل

855 بازدید | 51 پست

مجازی حدود ۶.۷ ماه رل زدم 

خیلی بهش وابسته هستم 

ازم خیلی سرتره من چاق بد هیکلم اون هیکل ورزشکاری من سبزه هستم اون سفید من قدم کوتاه اون بلند خانوادش وضعشون خوبه وضع خانواده من‌بد از همه لحاض ازم سرتره اعتماد بنفسمو به کل گرفته اکانتش دستمه چندتا شماره دختر دیدم خیلی خوشگل و ناز بودن بهشون حسودیم شد چند شب کارم شده بود گریه ازشم پرسیدم رفیق فامیل بودن حس میکنم فقط با من نیست حس میکنم اصلا دوستم نداره 😞

اعتماد بنفس داشته باش... همین. ان‌شاالله ب چیزی ک میخوای برسی

خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که داریم و حواسمون نیست... میشه از خدا بخواین حاجت دلمو بده ؟ خیییلی ساله میخوامش... ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار خواستم کات کنم ولی نتونستم 

چندماه میخواد رابطه حضوری کنه ولی پیچوندم همش میترسم حضوری ببینتم ازم زده بشه یا جایی باهاش برم همه تودلشون بگن حیف این پسر که با این دختر هووف قراره یکی دو هفته دیگه قرار بزاریم ولی میترسم 😭😭😭

چرا باید دوست داشته باشه؟و چرا انقد ضعیفی

رل واقعیش هم باید به شخمت باشه چون الان پسرا عوضی شدن چه برسه مجازی

تو واقعیتش دنبال یه چی دیگه اند هفتاد درصدشون 

تو به مجازیش دل میبندی دختر؟