2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوبیه... ولی خب حدودا ۱۰ سال پیش اینا مامانم بیمارش بود

الان اطلاعی ندارم، زنگ بزنین بپرسین

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

سینه

پروندشو به منشیش نشون بده احتمالا بهت وقت بده

آرش گلپذیر هم خیلی دکتر خوبیه به سر پیش اونم ببر

انشاالله سلامتی مادرت هرچه زودتر بهش برگرده

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️

پروندشو به منشیش نشون بده احتمالا بهت وقت بدهآرش گلپذیر هم خیلی دکتر خوبیه به سر پیش اونم ببرانشاالل ...

امشب رفتیم پیش مهرداد پاینده گفتیم جراح معرفی کن گفت هوشنگ ورعی منتها مادرم باید خیلی سریع عمل بشه نمی‌دونم چطور وقت بگیرم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
امشب رفتیم پیش مهرداد پاینده گفتیم جراح معرفی کن گفت هوشنگ ورعی منتها مادرم باید خیلی سریع عمل بشه ن ...

خود دکتر پاینده نامه نداد بهتون؟

ببر پیش منشیش احتمالا اورژانسی وقت میده

امیدوارم .نه نداد

ببین حالا انشاالله که ورعی نوبت بده اگه نداد حتما برو پیش گلپذیر من چند بار رفتم پیشش برا ویزیت مریضاش ازش خیلی راضی بودن

ببین حالا انشاالله که ورعی نوبت بده اگه نداد حتما برو پیش گلپذیر من چند بار رفتم پیشش برا ویزیت مریض ...

گلپذیر هم تعریفشو شنیدم . انشالله بهم وقت بدن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪