2777
2789

ازبس بلد نیستم تو جمع عین آدم بزرگا رفتار کنم هرکار میکنم نمیتونم هرکار ها عین بچه ها رفتار میکنم ۲۰ سالمه دختردایی ۱۴ سالم و داداش ۱۳ سالش همش میان طرف من مثلا با من شوخی میکنن صورت جوش جوشی داری و ... من اصن هرکار میکنم درس نمیشم 😔 بعد موقعی ک حرف میزنمم همیشه زبونم بند میاد بعضی وقتا اصن نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از بس کسی ازم حساب نمیبره خودشم عقد میترسم پیش خونواده شوهرمم نتونم 

برام صلوات بفرستین ب خواسته هام برسم❤️

چون تو 20 سالگی عادیه عزیزم

منم باهام شوخی کنن مشکلی ندارم و میخندم و جواب میدم

البته دخترای همسن و سال خودم نه هر کسیو

شما زود تر از اونچه که باید بزرگ شدی

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فال بگیر ببین واست زبان بند یا دعا اینا ننوشتن چون من دختر دایی مثل تو بود زنداییم واسش فال گرفت ...

برا من ک جادو کرده بودن باطل کردم ینی می‌تونه باشع؟ چیکار کنم برم پیشسید بگم ی دعایی بنویسه یکم بهترشم

برا من ک جادو کرده بودن باطل کردم ینی می‌تونه باشع؟ چیکار کنم برم پیشسید بگم ی دعایی بنویسه یکم بهتر ...

نه دعا نرو سمتش فقط اگه فکر میکنی هرچه قدر تلاش میکنی بهتر نمیشی و لازمه 

فال بگیر .

درخواست دوستی بده بگم چی کار کنی.

چون دعا خوب نیس.

یه قران واست واکنن بهتره خلاص میشی

نه دعا نرو سمتش فقط اگه فکر میکنی هرچه قدر تلاش میکنی بهتر نمیشی و لازمه  فال بگیر . درخواست ...

چجوری باز می‌کنه ایشالله خدا خیرت بده