2777
2789

مشکلشون چیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چی شده گلم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور سرش بزرگه

دکتر نبردین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من اینقدر سرپسرم بزرگه که نصف وزنش،ماشالله به سرش هست حتی،یک بار بهداشت نبردم بابا بیخیال ذوقش،کن 

خدایا هزاربار شکرت منو لایق دونستی برای بار دوم مادربشم   التماست میکنم خدا به حق،بزرگیت پسری سالم وصالح بهم بده تا بتونم دل دخترم وهمسرم شادکنم خداخیلی دوست دارم  خدایا هزار بار شکرت که صدامو شندیدی نی نی مون گل پسر شد خدایا خیلی،دوست دارم به حق بزرگیت کمکم کن صحیح وسالم بیاد تو بغلم من امیدم فقط،به توهست خدای خوبم  
دور سرش بزرگه

خب بردی دکتر چی گفته ؟  مگه مهمه

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
من اینقدر سرپسرم بزرگه که نصف وزنش،ماشالله به سرش هست حتی،یک بار بهداشت نبردم بابا بیخیال ذوقش،کن&nb ...

یعنی چی؟ توروخدا کامل بگو‌. یعنی ماه های مختلف چند بود؟ الان چند سالشه؟