2777
2789

آخه من تو حکمت خدا موندم چرا آدم ها رو میاره و میبره

هدف چی بوده😶

۲۰تا۳۰ آدم تلاش میکنه فک میکنه چه خبره 

به ۳۰ که میرسی اصلا انگار همه چی عوض میشه و انگار تلاش کنی حرص بخوری آخرش چی؟ 

همه که میرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم ک نمیشه

ب امید اون دنیایی ک خودش گفته تلاش و زندگی میکنیم

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

افرین ...نکته همین جاست....همه میریم...زندگی اون‌جاست‌‌....لذت‌ها اونجاست...این دنیا لذت نداره.فقط وقتی نیازهامون رفع میشه احساس خوبی داریم...مثلا وقتی تو اوج تابستان تشنه‌ای آب میخوری حس خوبی داری چون نیازت رفع شده...حالا اگه ۴ یا ۵ تا لیوان دیگه پشت هم بخوری دیگه لذت نیست ..شکنجه‌اس...

فقط میخوام بگم لذت‌ها اون دنیاست‌...تلاش کن سبک‌بار بری اون دنیا چون زندگی اصلی اونجاست....

عاقبت بخیر و سربلند باشید

افرین ...نکته همین جاست....همه میریم...زندگی اون‌جاست‌‌....لذت‌ها اونجاست...این دنیا لذت نداره.فقط و ...

از کجا میدونی لذت ها اونجاس؟ 

تهش همینه مگه تو قبل تولدت دنیایی داشتی که یادت بیاد که بعدش داشته باشی؟ شاید با مردنت بشی همون حس پوچ نیستی قبل تولدت

من الان ۲۹ هستم  و الانم با ۲۰سالگیم خیلی فرق داره  ۲۰سالگی دنیا رو یک جور دیگه میدیدم

☹️

اوهم،من بعضی وقتا به این دنیا فکر میکنم می‌خوام بمیرم.اما هیچی واسه اون دنیا جمع نکردم پس می‌ ترسم بمیرم😕😂

واقعا یعنی چی این زندگی