2777
2789
عنوان

رسم لر ها برای اولین نوه

696 بازدید | 36 پست

بچه ها شوهرم لره و موافق ازدواجمون نبودن الانم خونوادشم وقتی به نفعشون بوده موافق من بودن وقتی بنفعشون نبوده هم مخالف من ما کلا دور از اوناییم ولی خب میخام بدونم اینهمه تو زندگیمون دخالت میکنن رسمشون چیه برای نوه اولشون فقط بلدن جلو شوهرم ادا در بیارن که اره ما زنو بچتو دوس داریم

رسمشن اینه خانواده دختر همه سیسمونی رو بخرن همچیییی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خودم لرم 

رسم خاصی نیست البته لستگی داره لر کجا باشین 

تا اونجا که من میدونم مثل تو شهر هرخانواده در حدتوانش یه هدیه ای میدهدبعضیا قربونی هم میکنن 

زباد درگیر این چیزا نباش وگرنه اگه براورده نشه انتظارت بد میخوره تو ذوقت

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

اتفاقا لرا به دختراشون جهیزیه و سیسمونی نمیدن تا اونجایی که من دیدم

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤

کی گفته؟ همه اینطوری نیستن

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭

سیسمونی!! اتفاقا من دیدم رسم ندارن.

حتی جهازم پسر دختر با هم میخرن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ما ی خانواده لر دوستمونئ وضعشون زیاد خوب نبود

دخترش سه ماه بعد عروسی حامله شد طفلک غمباد گرفته بود میگفت تازه جهیزیه خریدم....

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

عزیزم من خودم لرم  رسم خاصی نیست البته لستگی داره لر کجا باشین  تا اونجا که من میدونم مث ...

بمن میگن اسمشو باید بابام بزاره حرصم میگیره من هنوز پدرشوهرمو ندیدم حتی خیلی پرروان

کی گفته ؟؟هم سیسمونی کامل میدن هم جهزیه 

لرهای استان فارس برای دختر حقوق مالی قایل نمی‌شن

نه حهیزیه

نه سیسمونی نه حتی ارث

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.