2777
2789
یادمه عمه من میخواس برن کربلا گفته بودن بایدحتما بامرد باشی ک بابای منو باخودش برد میگف بازار ک میرف ...

من ک خودم با شوهرم بودم کاری کردن مجبور شدم پوشیه بزنم 

دوسه روز اول پوشیه نداشتم از بچه کوچیک تا پیرمردشون با چشم آدمو میخوردن یکیشون میگفت عروس ایرانی خوب عروس ایرانی جمیل جمیل😑😑دیگه شوهرم نذاشت بدون پوشیه دربیام بیرون 

تو عربستانم ک چنددقیقه تنها بودم منتظر شوهرم بودم میخواستن ببرنم دیگه گم‌وگور کردم خودمو .....اصن یه وضی بود یادش میفتم میمیرم از ترس

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖

همه مردای جهان عاشق زن ایرانین به جز مردای ایرانی

خدایا منو اسب کن😐

💕هر کس خدا ترس و پرهیزکار شود خدا راه بیرون شدن (از عهده گناهان و بلا و حوادث سخت عالم) را بر او می‌گشاید.او را از جایی که گمان نمی برد روزی می دهد، و کسی که بر خدا توکل کند، خدا برایش کافی است، [و] خدا فرمان و خواسته اش را [به هر کس که بخواهد] می رساند؛ یقیناً برای هر چیزی اندازه ای قرار داده است.💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازلبنانی ها انقدر بدم میاد ازلبنان وفلسطین حتی ازاسم کشورشونم بدم میاد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
عربای ایران رو با عربای لبان'عربستان امارات'کویت مقایسه میکنی!!!!

عزیزم عرب سوریه و لبنان هستن ...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
من ارایشگرم مشتری عرب زیاد دارم اتفاقا خودشون بهم گفتن شوهرامون عاشق زنای ایرانین دلیلشو پرسیدم گفتن ...

اگر ب زیبایی ک روس ها زیباترین.. اما محل سگ ب عربا نمیدن

ببخشید بعضی زنای ایرانی در دسترس ترن

دقیقا از ۱۰۰تا کیس عرب ک دیدم ۱۰تاشون خوشکل و تمیز بودن

زنای عربستانو ببینی از هر پونصدتا یکیشونم زیبا نیست شبیه مردان هم چهره هم اندام

حوصله ندارم بنویسم چون دو روز دیگه الکی الکی میترکونن هدر میره تراوشات ذهن خستم.من همون پیر پسر دو سال پیشم الان تکیده تر و فرتوت تر و تنهاتر از قبلم.قبلا صفر بودم الان منفی پنج