2777
2789
عنوان

خط چشم😐😂😂😂😂

403 بازدید | 24 پست

خانوما من بلد نیسم خط چشم بکشم فرداشبم عروسی دعوتیم چیکارکنم خط چشمو؟و اینکه یکی میگفت ازاین ماژیکیا بگیر ینی اونا خوبن؟راحته؟

پوفففف نمیدونم چیکار کنم اصلا چرا تاالان علاقه نشون ندادم واس یادگرفتنش😩😩😩😩😩😩😑😑😑😑😑😑😑�

ارایشگاه ک میری فردا بگو ارایشگره بکشه واست

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد گرفتن خط چشم فقط تمرین و تمرینه ..... 

ک  مطمینا ، تا امشب یاد نمیگیری .... 

سعی کن  با مداد مشکی ... یه خط چش فید ... یا پخش مثه سایه بکشی . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عه چطوریه؟قیمتش چنده

خوب نیست شابلون خط چشم 

قیمتش زیاد نیست نهایت 15 تومن 

ولی خوب در نمیاد خیلی دردسر داره 

طلاق بگیرید🙂، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است... 🥀کاربری واگذار شده
عه چطوریه؟قیمتش چنده

زیاد نیس قیمتش

یه چیز شابلن ماننده دیگه چند مدل خط چشم داره هر کدومو خاستی بزار رو چشمت و تنظیمش کن و توش رو با خط چشم پر کن

سه سوته ی خط چشم حرفه ای و تمیز داری😁

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿

برید ارایشگاه بگید بکشه  چون میخواید برید عروسی  برید ارایشگاه بهتره

خط چشم تنها براتون بکشه هزینه ی زیادی  نداره

وقتی هم نمیگیره ارایشگر یه دقیقه ای میکشه

من قبلا بلد نبودم ایکارو میکردم