2777
2789
عنوان

تنگی نفس شدید در بارداری

115 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من تنگی نفس و تپش قلب شدید دارم 

حتی الان ک دراز کشیدم 

اصلا نمیتونم خوب نفس بکشم 

دیگه خدا نکنه من یکم راه برم یا دوتا پله بالا پایین کنم 

داغون میشم 

چیکار کنم براش؟

الان ۲۲ هفتم 

ببخشید گلم زنگ بزن بهداشت یا تو گروهتون بگو گروه بهداشت

اگرم زودتر میری پیش دکترت به اون بگو

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خطرناکه عزیزم؟

گلم من میگم بهشون بگو مطمئن تر هست

تو بارداری بهتره همه چیو بگی یه چیز شاید بی اهمیت خیلی هم مهمه

من هفته ۳۲ در حد ۵ثانیه حس پریود شدن بهم دست داد به نظرم اصلاهم مهم نبود ولی به دکترم گفتم معاینه ام کرد گفت دهانه رحم یه سانت باز شده و سر بچه رو حس میکنه سه روز بیمارستان بستری شدم کلی دارو گرفتم به زور امپول و قرص تا هفته۳۶نگهش داشتم هفته۳۶کیسه آبم ترکید دیگه به دنیا اومد الان دوماهش هست خداروشکر سالم سالم فقط ریزه بود برعکس بچه اولم که با وزن ۳۵۰۰ و قد۵۱ دنیا اومد این بچه ام تو یه ماهگیش شد مثل بچه اولم البته با وزن بیشتر خداروشکر خیلی خوب داره رشد میکنه ولی خب به هرحال نارس بود 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الانم استرس نگیر ولی بگو به بهداشت 

عزیزم خدا حفظش کنه

ممنون نی نی شماهم سلامت به امید خدا بیاد بغلت