2777
2789
عنوان

یک لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 48 پست

نمی دونم والا به خاطر چی می بخشن تو شهر ما سزای خیانت زن طلاق بعد هم قتل از طرف خانواده دختر ۰۰۰۹

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه نصیحت کنم.دنبال تاپیک خیانت و ازین جور چیزا نرین باور کنین روی ناخودآگاه تون اثر میزاره.بی خیال.گور سر هر چی خائنه.نخونین این تاپیک ها رو.و درگیرشون نباشید.باور کنین کائنات جذب می‌کنه به سمتتون هر چیزی رو که دنبالش هستید.به جاش برین دنبال مهربونی.تعهد.انسانیت.چیزهای خوب.🌹♥️🌹

نه من توبهزیستی کارمیکنم خانمه چنوسال بادوست شوهرش دوست بوده تلفنی یکی دوبارم باهم..... دیگه این اخ ...

شاید نمیخواد بیشتر ببازه.چون تلاق بده میره پیش اون.اخرشم با لغزش و جایز الخطا بودن رفع میشه.

اگه قوانین اسلام نبوده حق لغزش واسه دو طرف یکسان هستش.

چقدز خانومها خیانت دیدن بخشیدن .

شاید نمیخواد بیشتر ببازه.چون تلاق بده میره پیش اون.اخرشم با لغزش و جایز الخطا بودن رفع میشه. اگه قو ...

خوب اینجوری که بدترمیبازه 

اینجورزنها خیانتشون بایک نفرلومیره 

اماخیلی هاشون باچندنفرن 

حتی یکیشون می گفت باپیرمردم خوابیدم به جزاینکه باهاش فرارکردم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

هوسبازی زنای شوهردار زیاد شده متاسفانه شوهرشم به خاطر یا بچه داشتن یا آبرو یا عشق زیاد به زنش، از گ ...

خیانت همیشه بوده.موبایل قبحشو ریخته.

به گوش خودم میشنیدم.خانوم همسایه واسه جا پارک واسه شوهرم چه عشوه ای میومد بی حیا

خیانت درک نمی‌کنم احمق با همسر مشکل داری جدا شود بعد ب کارای کثیفت برس خیلی موجودات کثیفی ...

اوووووه چی میگی خواهر 

مرده اومدچنان زنه افتادبه پاش 

که غلط کردم گول خوردم بابایکبارگول خوردی پس چرابه جزاین با......بودی

خوب اینجوری که بدترمیبازه  اینجورزنها خیانتشون بایک نفرلومیره  اماخیلی هاشون باچند ...

این باید رفتار شناسی بشه.فاحشه ذاتی باشه تفاوت داره .فقط نااگاهی مرده که فکر میکنه همین یکی بوده .شایدم این مورد همین یکی بوده چون دوست مرده هم بوده .مرده خودشم مقصر میدونه.

بچه ها یه نصیحت کنم.دنبال تاپیک خیانت و ازین جور چیزا نرین باور کنین روی ناخودآگاه تون اثر میزاره.بی ...

میگم اینجور زنهاحتما یک کاری می کنندکه شوهرهاشون بهشون اینجور می چسبندبااین گناه کبیره

شایدم اخرالزمانه

اوووووه چی میگی خواهر  مرده اومدچنان زنه افتادبه پاش  که غلط کردم گول خوردم بابایکبارگول ...

اصلا نمیفهممشون...

ب قول شما یکبار گول خوردی

هی پشت هم گول خوردی؟؟؟؟😐😐😐

خدا ازشون نگذره بخدا معنی تعهد نمیفهمن

این باید رفتار شناسی بشه.فاحشه ذاتی باشه تفاوت داره .فقط نااگاهی مرده که فکر میکنه همین یکی بوده .شا ...

اتفاقاهمین بعدلوداد خانم دوسه سال پیش بایک پیرمردم خوابیدم😡

اصلا نمیفهممشون... ب قول شما یکبار گول خوردی هی پشت هم گول خوردی؟؟؟؟😐😐😐 خدا ازشون نگذره بخد ...

همین منم اینجور مردها را نمیفهمم 

آخه مگه غیرت ندارن